"Аз бих те мотивирала много, но ти няма да го направиш!" - тази реплика от треньорката на Пам се оказва достатъчна за нея, за да я предизвика да се запише в "Ергенът".

"Само това чакам - някой да ми каже - "Ти това няма да го направиш!"

Записва се почти на шега, след като установява, че животът я е заобиколил с "момичета, които ми споделят как не се чувстват достатъчни, въпреки че имат партньор до себе си, кариерни успехи, привлекателна визия. Чустваха се смачкани!"

С тях си говори за предстоящия втори сезон на "Ергенът", в който подозирала, че ще бъдат представени  едни и същи модели жени. 

"Извикаха ме веднага. На самия кастинг веднага бяха готови да подпишем, за да са сигурни, че ще отида, но аз отказах."

Притеснявало я не друго, а фактът "дали българската публика е готова за нещо такова".

Тогава треньорката й казва нещо, което тя и до днес помни.

"Каквото и да кажат по твой адрес, аз винаги ще бъда до теб! Това беше човекът, който много ме мотивира."

Казват, че зад всеки успял мъж винаги седи една жена. Когато такава жена е мотивацията на друга жена обаче, говорим за нещо много повече. Много повече от приятелство и много повече от женска подкрепа. И такива отношения идват, за да ни покажат, че макар да можем толкова много неща сами, стъпваш по-леко и уверено с човек до себе си.

"Казах си, че каквото и да се случва - винаги ще има мои близки, които ме познават каквато съм, ще ме подкрепят и каквото и да се случва вътре, аз ще бъда автентична и ще бъда себе си."

Пам напусна "Ергенът". Каква е причината - ни споделя видеото. 

Цялото гостуване на Пам Велидис в подкаста "Малки разговори" - очаквайте следващата седмица.

Още хубави моменти от участието на Пам.