Виктория стана кукловод на Пам в най-новото предизвикателство в "Ергенът". Успя ли обаче йога инструкторката да използва добре своята Рапунцел?

Пам влезе в ролята на дългокосото момиче от приказките, което пуска плитката си през прозореца на замъка, за да се качи по нея принцът. И макар образът й да беше различен, тя повтаряше абсолютно еднакво всяка фраза на Вики. Дори и тогава, когато тя се затрудняваше да говори и обмисляше следваща фраза. 

"Ъъъъ... Мммм.... Ъъъъ..." - това прозвуча от устата на Пам на срещата й с Евгени. 

"Вики давай по-смело! Убиваш целия съспенс" - коментира тя. 

През аватара си Виктория сподели на Евгени, че изпитва и сексуално лечение към него. 

"Просто се притеснявам аз да правя първата крачка към теб!"

Тя му призна и че е срамежлива, когато става въпрос за по-сексуални неща. 

Трябваше ли Пам да повтаря всичко, което чуваше в слушалката?

Какво я притеснява и какви провокативни въпроси й зададе Евгени - вижте във видеото. 

 

 

Коя е Виктория?

Виктория е от град София. Работила е като стюардеса в една от най-престижните авиокомапнии в света.

След години на дълги летателни часове и динамичен живот по всички точки на света, Виктория решава да промени изцяло живота си.

Заминава за Индия, където влиза в ашрам на брега на свещената река Ганг и завършва курс по йога. Това внася нов смисъл в живота ѝ и променя изцяло светогледа ѝ.

В Индия тя осъзнава, че има нужда от любов, и решава да се запише за „Ергенът“, докато е на хиляди километри от тук. Виктория смята, че Евгени е джентълмен и знае как да се държи с една жена.

Признава, че „вълнение“ е слаба дума за това, което изпитва преди срещата си с него, и се надява да пламне любов между тях.