„Влязохме в Ергенът, за да разбиваме стереотипи. Аз исках да покажа, че не всички красиви и суетни жени са глупави. Пам желаеше да покаже, че не е задължително да си слаба, за да бъдеш красива. И двете успяхме. Успяхме и да срещнем любовта“ – написа Мони Зенгиннер в своя Инстаграм профил.

Ориенталската танцьорка публикува и бележката, която Пам й е дала при напускането на романтичното риалити.

„Мони, много ще ми липсваш. Намери ме навън. Ти си прекрасна и си едно от най-хубавите неща, което ми се случи, приятелко моя. Love you, Пам.“

Снимка: instagram.com/monizenginner/

Миналата седмица Пам внезапно напусна "Ергенът". Впоследствие стана ясно, че причината за това е смъртта на нейна близка приятелка.

Мони Зенгиннер отпадна от романтичното риалити в началото на март. В последния й ден в имението Евгени я покани на среща в градината, за да се опознаят повече, но танцьорката отбягваше въпросите му и не пожела да разкрие нищо за интересите и нагласите си, изтъквайки, че много трудно допуска хора до себе си.


Наскоро Мони публикува обща снимка с майка си.

„Красотата ни е семейна черта. Не се подвеждайте, това не е сестра ми. Запознайте се с мама“ – написа ориенталската танцьорка от Варна.

Гледайте новите епизоди на "Ергенът" в сряда и четвъртък от 21:00 ч. по bTV.