Най-емоционалната и най-непоказващата емоциите си гостуваха в "Шоуто на Николаос Цитиридис".

Милица показа в студиото своя спомен от Бодрум и от момичетата – листа от розите, които дамите й дадоха след нейното отпадане.

„В крайна сметка спечелих 20 женски сърца. Като се гледах отстрани, разбрах колко добро сърце имам. В предаването показаха как само плача и страдам. А аз много се забавлявах, за никоя дама не казах лоша дума“ – обобщи участието си Милица, която ще запомним и с думите, които сътвори в "Ергенът": сърцетуп, обливка на гърдите, разтроявам се, искам обратност.

На въпроса дали има гадже тя отговори с „Никога не съм оставала без любов“. Мони пък призна, че в момента се чувства добре „все едно има всичко“.

„Няма как да се засегна от каквито и да е обидни квалификации, тъй като не се припознавам в тях. Тези, които ги изрекоха, не са някакъв авторитет за мен. Имам подкрепа от цяла България, получавам много съобщения. Радвам се, че успях да разбия стереотипа за красивите направени жени, че са само опаковка. Показах, че имам душевност, ум и съм интелигентен, добър, морален човек“ – коментира танцьорката.

Във видеото горе можете да разберете как двете жени отговориха на въпросите:
Полет до Дубай или конна езда в планината?
Мъж, който събира боклука разделно или мъж, който често се събира с приятели?
Цвете в саксия или рози?
Мъж, който има компост или мъж, който има компоти от майка си?

Снимка: bTV Media Group

Мони Зенгиннер е артистичният псевдоним на Симона Стоева от град Варна. Занимава се с ориенталски танци и се определя като най-добрата белиденс танцьорка в България. Завършила е туризъм, а в момента учи второ висше образование. Говори три езика – английски, немски и италиански. Мони винаги отстоява позициите си. Твърди, че интелигентният спор с аргументи ѝ доставя истинско удоволствие, но рядко успява да открие достоен опонент. Мони не прави компромиси, най-малко по отношение на мъжете. Има много ухажори, но до този момент никога не е обичала. Признава, че това, което я е привлякло в Евгени, е нестандартната му красота, а и се надява да е добър в ориенталските танци.

Снимка: bTV Media Group

Милица е родом от град Бобов дол, но на 14-годишна възраст напуска родното си място, за да учи в Благоевград. Понастоящем живее в Пловдив, където работи като секретарка. Милица възприема себе си като „рядка порода жена“ – красива, интелигентна, работлива и борбена. Гордее се с естествената си женственост и вътрешна красота. Мечтае за семейство – здраво и стабилно в истинския смисъл на думата. Милица се надява, че участието ѝ в „Ергенът“ е началото на истинската романтична приказка, която заслужава.