"Свалих 3 кг., но не беше от несподелена любов!" Искрена, интелигентна и с автентично присъствие - такава беше Мария Чекмарьова в "Ергенът", такава е и в подкаста "Малки разговори" на Ladyzone.bg.

Признава обаче, че не емоциите са я накарали да отслабне. Причината била "токсичната обстановка". Поради тази причина и по-често пушела. Обикновено се случвало преди церемонията на розата, когато напрежението и очакването се повишавали, както и преди индивидуални срещи. 

Гледайте целия разговор във видеото. 
Последвайте ни в канала ни в YouTube. 
Слушайте на Spotify. 

Мария се записва за участие в "Ергенът" с абсолютното одобрение на родителите си. Когато разбира, че е избрана да замине за Родос, получава и тяхната подкрепа, тъй като те смятат, че точно сега й е времето да експериментира и да търси любовта. Вижда и Алек на снимка, но е категорична за едно

ВЛЯЗАОХ ЗАРАДИ СЕБЕ СИ, ПОСЛЕ ЗАРАДИ НЕГО!

Определя Алек като симпатичен и приятен. А когато Мария изказва мнение, може да й се вярва, защото винаги казва това, което мисли.  

Снимка: Евгений Милов

"Мисля, че съм качествен човек - чувам това и от близки и проятели. В "Ергенът" разбрах за себе си, че няма да се пречупя или да се променя с цел да стигна по-напред. Нямаше  да се чувствам кофортно, ако го бях направила."

Мария не получи роза от Алек, въпреки че двамата имаха своите приятни и страстни моменти. Въпреки това не определя този момент като най-неприятният за нея в романтичното риалити.

НАЙ-НЕПРИЯТНОТО СЕ Е СЛУЧИЛО ПРЕДИ ТОВА

За нея това е промяната в отношенията й с Виктория след двойната им среща с Ергенът.

"От една страна бях щастлива, от друга - най-близкият ми човек беше наранен. Най-сложно ми беше да намери баланса. Не се чувствам виновна. Алек е този, който трябваше да даде отговори на Виктория, не аз."

Мария съжалява, че Вики е била наранена и признава, че е можело да бъде по-обрана в емоциите си. Но същевременно е категорична, че не може чувствата на Виктория да зависят от нейното поведение.

След тази ситуация отношениятамежду двете коренно се променят. И макар Мария да иска да изяснят нещата, което правят и с камери и без, и със свидетели и без, промяната не се случва. Дори след предаването приятелството им не е както преди. Всяка от тях вече има едно наум и са по-обрани една към друга. 

Казват, че за любовта се случва в точния момент. Пожелаваме на Мария това да се случи, но е много важно да знае кой е моментът. А оказва се

МАРИЯ НЕ ПОЗНАВА ЧАСА НА ЧАСОВНИК С ЦИФЕРБЛАТ

Участничката от Ергенът не се притеснява да признае това и го намира за забавно. 

"Трябва ми време за това. Не знам защо ми е трудно. Даже не го отричам."

Снимка: Евгений Милов

Родителите й я учили като малка, но тя все не разбирала. Мария е изключително добра с математиката, но признава и за още нещо, което й е много трудно, какво е то - вижте във видеото. 

СЛЕД ЕРГЕНЪТ МАРИЯ ОТКРИВА ЛЮБОВТА 

Кой е мъжът до нея?