Тя е модел, риалити звезда и инфлуенсър. Публичното пространство е пълно с нейни изкусителни снимки, а статиите, коментарите, да не крием, и клюките за нея - са много. Свързват името й с различни мъже. Но има двама, които тя никога няма да спре да обича - нейните синове – Давид и Кай.

Гост в подкаста на Ladyzone.bg "Малки разговори" е плеймейтката, модел и инфлуенсър Джулиана Гани. Поканихме я. защото ние на клюки не вярваме, а най-хубавите разговори се случват, когато са очи в очи.

За нея знаем, че всеки ден се събужда и става в 6 , защото майка й я е научила така. Вечерните събития и партита до полунощ обаче трудно се съчетават с ранно ставане.

"Винаги за някъде бързам. Парадоксално е, че въпреки моето бързане, аз винаги закъснявам. Може би защото имам твърде много неща за вършене. Занимавам се освен с инфлуенсърство, с различни събития, които водя и организирам, водеща съм и на детски балове, ходя по предавания, а скоро ще ме видите и на голям екран. С всичко това съчетавам майчинството, да изглеждам добре и моят мъж да е доволен, че съм жена до него, с която може да изгледа един филм, да пием вино и да се видим. Повярвай ми - 24 часа за този режим не стигат!"

 

От 6 до 8:30, когато стават децата й, Джулиана има време да пусне пералня. Да правилно прочетохте - не са й никак чужди тези домашни задължения! Освен това пие кафе, разглежда социалните мрежи и прави закуска на синовете си. 

Признава, че майчинството я е променило много и за нея е нещо велико. 

"Когато погледнеш детето си в очите, то те прегърне и ти каже "мамо", няма такова чувство! Нещо, което всеки трябва да изпита! Виждаш твоето мини аз отстрани."

Как избира имената на децата си - Давид и Кай и на кого са кръстени - вижте във видеото. 

Давид е по-големият й син, за когото ни споделя, че много прилича на нея като дете. Ядосва се, гледа в очите и знае как да те помоли за нещо, което иска, също като нея. 

"Обичам на походи, но с децата и количката няма как. Обичам в парка, но не на типичните катерушки с другите майки, а по-скоро на по-изолирано, където няма много събирания на хора. Взимаме си по едно кафе в пластмасова чашка, като супер нормални хора, ние сме си семейно и е много хубаво!"

Снимка: Евгений Милов

Давид е със сини очи на пръски и според Джулиана "жената, която ще се влюби в тези очи, ще е голяма късметлийка". Обича майка му да му чете книжки, но и много да гледа филми. "Цар Лъв е гледал над 30 пъти за един ден, без да му омръзне. Играчки, дрехи, завеси в детската стая са с цар лъв.

Би ли искала трето дете, и то да е момиче - вижте отговора на Джулиана Гани във видеото. 

Работата й като модел и инфлуенсър е свързан със сериозни грижи за визията. Тя никога не е крила какви корекции има по фигурата и лицето си. Последната интервенция, която си прави, е повдигане и уголемяване на дупето. 

Снимка: Евгений Милов

"Много е трудно дупето да стане такова само с тренировки. С глутеуса растат и бедрата, а в моята работа е важно бедрата да са слаби и прибрани, а в същото време да имаш повдигнато и голямо дупе. Моят ген не е такъв - ако отслабвам, отслабвам навсякъде и ако качвам, качвам навсякъде. Трудно се възстанових от тази интервенция, защото получих голям оток - както на дупето, така и на бедрата."

Защо й се е наложило да носи еластичен клин до ребрата в продължение на 20 дни - вижте във видеото.  

Признава, че се интересува от зодии, всеки ден слуша хороскопи.

Понякога вярва и в уроки, а освен това е суеверна - всеки път, когато кихне, иска да й казват трицифрено число, за да знае кой човек мисли за нея.

Снимка: Евгений Милов

Заради черна котка, легнала на колата й, дори отменя пътуване. 

Най-новото й бизнес начинание е свързано с нещо, което жените ползват всеки ден - кое е то и Малдивите ли предпочита, или Родпите - гледайте във видеото. 

Още интересни гости в подкаста "Малки разговори" вижте тук