Какво ви очаква през новата 2024 година? Много хора се срещат с астролози, за да направят консултация при важни промени - нова година, брак, работа, любов, раздяла, раждане на дете. 

Гост в подкаста "Малки разговори" дни преди да настъпи новата 2024 година е Светлана Тилкова-Алена с прогноза за идната година. 

Снимка: Евгений Милов

Гледайте цялото видео, за да разберете какви катаклизми очакват България, кои ще са зодиите с най-голям късмет през 2024 и какво предрича тя на "Ергенът".

Последвайте ни в YouTube и в Спотифай.
Трудна година, но трудностите ще ни направят по-силни, споделя астроложката. 

"Изпитанията, свързани с природата, са неизбежни. Сами си рушим, и земята се отваря, и земетресения има. Пожарите ще са обичайни, защото има хора, които ги палят умишено. Нептун властва в Риби до 2025 г. - ще има повече наводнения, всепомитащи водни стихии по цялата планета. В края на март 2025 настъпва времето на 14-годишната суша - Нептун влиза в Овен."

Снимка: Евгений Милов

Месеците, през които в България се очакват порои и наводнения, са януари, февруари, март, април и май. 

2024 ще бъде година на кармична разплата. Тя се комбинира с Годината на зеления дървен дракон според Източния хороскоп. Това означава, че Драконът ще омекотява действията на Сатурн, когото наричат планетата на злото или планетата на разплатата. 

Кой е първият труден за всички хора месец през 2024 и какви промени ще донесе за България - вижте във видеото. 

През идната година ще има няколко периода, които не са подходящи за започване на нова работа, сключване на брак, покупка на жилище, подписване на договори и други големи промени.

Снимка: Евгений Милов

Две са зодиите, които ще имат много късмет през 2024 година.

Какво очаква всяка зодия в любовта, здравето и работата - вижте във видеото. 

2024 ще е първа за много деца, които се очкава да се родят тогава. Много родители се допитват до Алена, когато трябва да изберат дата за секцио. 

"Щастлива съм, че в последните 8 години много майки и татковци искат дата за секцио и ако е изчислена от астролог, лекарите се съобразяват с това." - коментира тя. 

Но е категорична, че ако раждането започне преди тази дата, това е избор на детето и той трява да бъде уважен. 

Децата, родени през 2024 г., в зодии Козирог и Водолей, идват с много късмет. Цифрата 24, на която завършва годината обаче, предвещава много добри неща за всички новородени. 

С какви ритуали е добре да посрещнем 2024, за да е успешна, и  още интересна информация - гледайте във видеото.

Не пропускайте и тези гости в подкаста ни "Малки разговори". 

Още интересно видео съръждание гледайте на LADYZONETV.