"Всички белези са от доверие! Аз обичам да се доверявам. Ако искаш да бъдеш обичан, трябва да се доверяваш и да не се съмняваш. Ние растем в нашите връзки, но няма начин да не бъдем наранени.“

Милена Колева е автор на трилогия романи за любовта – „Азбучни истини“. Популярна е с мотивиращите цитати, които публикува в социалните си профили като Милена Авелок. И така кара много жени да се почувствам малко по-добре в собственото си присъствие, да преодолеят трудност или пък да намерят в себе си сила да се усмихнат и днес. Милена е наш гост в подкаста „Малки разговори“.

Цялото интервю гледайте тук
Абонирайте се за канала ни в YouTube.
Или ни слушайте в Спотифай.

 „Колкото по-зрели и толерантни сме, толкова по-щастливи сме!" - разказва писателката. И, сигурни сме, в това иска да повярва всеки, на когото се е наложило да прояви разбиране, а след това да се усмихне. макар и с леко свито сърце.  

Споделя, че много е израснала след нейната последна връзка. Преминала през всякакви егоцентрични фази, извървяла сложен и драматичен път, накрая искрено заявява, че в момента е много щастлива.

"Непрекъснато съветвам хората да имат смелостта да се влюбват. Съветам приятелите си да се влюбват от пръв поглед и до последен дъх. Любовта е причината да съществуваме. Харесвам хората, способни да обичат безусловно, които са в състояние да направят всичко от любов."

Снимка: Евгений Милов

И понеже сме човешки същества, и понеже винаги търсим някаква тайна, с която по-лесно да минем по пътя, питаме Милена за нейната. 

"Човек трябва да вярва в процеса!“

Да имаш собствен опит в любовта, в осъзнаването на момента и в израстването е най-чистата енергия, от която можеш да черпиш вдъхновение, когато си пишещ човек. Силата на тази връзка личи във всяка фраза, която Милена Авелок публикува. И така успява да докосене душите на своите последователи. 

Какво обаче е общото между писането и бокса? Постоянството - категоричен е нейният отговор. 

„Аз пиша всеки ден. Спортът играе важна роля в моя живот. Като дете не съм се занимавала активно със спорт, защото родители ми бяха ангажирани и много пътувахме. Късно започнах да спортувам, но за мен спортът е здраве и мотивация.“

С бокса са свързани и нейните приятели, които тя пази още от детството си - братя Пулеви. Гаранция за качеството на едно приятелство е неговата продължителност - казва тя. И едно от най-дългите й приятелства е именно с тях. Какви са били те като малки и как е устояло това приятелство във времето - вижте във видеото. 

Спортът й дава и друго - дисциплина. От там черпи и увереността си, че човек може да постигне всичко. 

"Няма не мога – човек може всичко, което иска. Всеки ден пиша и всеки ден се старая да спортувам. И най-успешните, и най-неуспешните хора имат 24 часа. Това значи, че успехът зависи от това как използваме времето си."

Съвсем скоро се очаква да излезе и следващата й нова книга. Всяка от предишните е със специално посвещение. Четвъртата ще бъде посветена на приятелството.

"Моите приятелства са дългогодишни. Никога не съм била предавана от приятел и искрено благодаря на хората, които безрезервно ме подкрепят! Вярвам, че подобното привлича подобно. Когато ти си подкрепящ и разбиращ, това ти се връща."

Снимка: Евгений Милов

Защо от дума боли повече от удар с ръкавица и как да превърнем празника от календарна дата, в случка в душата - гледайте цялото интервю във видеото. 

Още интересно видео съдържание гледайте на LADYZONETV. 
Не пропускайте и другите ни интересни и емоционални гости в подкаста "Малки разговори".

Нова любов или несподелена такава, Тервел или Кубрат - вижте в блица.