Тервел Пулев записа своята победа номер 18 на професионалния ринг. Българският боксьор победи американеца Дионардо Майнър в Коста Меса, Калифорния. И ако на ринга той е сам, извън него има цяла армия -  синовете му Калоян, Аспарух и Самуил и любимата Диана, която е живото доказателство, че зад всеки успял мъж стои една невероятна жена. 

 

Това споделя и приятелката от детството на двамата братя - Милена Колева. Тя е едно от популярните съвременни български лица в социалните мрежи и автор на трилогията – "Азбучни истини". Известна е с псевдонима си Милена Авелок, а с Тервел и Кубрат я свързва дългогодишно приятелство. 

И макар да казва за тях, че са "едни съвременни супергерои", Милена Колева знае кое е живото доказателство, което стои зад всеки успял мъж.

Нокаут в любовта Тервел получава още като тийнейджър, когато се влюбва във волейболистката на ЦСКА Диана Ненова. Детската им любов те превръща в семейство.

Как го подкрепя любимата жена?

"НЯМА НУЖДА ОТ МОЕТО ЖЕНСКО ВАЙКАНЕ"

"Иначе това е моят начин да се съхраня, да не се притеснявам, да не му предавам моето притеснение, защото той си е достатъчно концентриран и фокусиран върху мачовете. Няма нужда от моето женско вайкане и така нататък. И за мен е по-добре, и за него. След срещите, винаги след срещите разбирам резултата. Все някой се намира да ми напише, ако аз не съм видяла и прочела. Даже и на запис не ги гледам. На професионален ринг Тервел не съм го гледала никога", споделя тя за btvsport.

Искрата между Диана и Тервел им избухва на спортен лагер на Белмекен, а преди това били само приятели. 

Снимка: Lap.bg

"Не си спомняме какъв беше басът, но трябваше единия да целуне другия, което автоматично означаваше, че трябва да се целунем"споделя Тервел за "Тази събота и неделя".  След като се прибрали, се чували, виждали се от време на време и постепенно осъзнали, че се обичат и не могат един без друг. 

"НЕ СЪМ ПОСТАВЯЛА ВЪПРОСА ЗА КРАЙ"

"Никога не съм поставяла въпроса кога да сложи край, на какво да каже край? Всеки човек сам избира кое го прави щастлив. Аз съм си избрала него и съм знаела, че той е боксьор. Когато той реши – тогава. Вече е много, много опитен."

Според Тервел Пулев спортът е научил и двамата да са по-смирени и да имат контрол върху себе си: "Защото не е сила да показваш агресия, а по-скоро слабост. Сила е да подминеш някоя ситуация, да разбереш, че човекът отсреща е изнервен и да му простиш."

Братя Пулеви имат и сестри. Какво е било детството им и какви белите, които са правили - вижте в това видео. 

ТРИМА СИНОВЕ - ТРИ ИМЕНА НА БЪЛГАРСКИ ВЛАДЕТЕЛИ 

Калоян, Аспарух и Самуил - тези имена избира семейството за своите синове. Тервел Пулев стана баща за трети път на 25 март 2021 година. Тогава той отбеляза, че "работата и кариерата са важни, но за мен винаги семейството и децата са стояли на първо място!". 

"Децата ни научиха на търпение!" - споделя Диана.

И децата, както и любимата жена подкрепят Тервел на мачовете му.

Още жени вдъхновения: