Тази седмица се състоя премиерата на новия филм с участието на Брад Пит. Награденият с „Оскар“ актьор участва във филма „Убийствен влак“, а на премиерата на филма като гост беше поканена и актрисата Нина Добрев. Тя показа доста нетипично отношение към Брад Пит.

„Да играем играта „Никога не съм“… сядала на лицето на Брад Пит“, написа тя към снимката, на която е доближила задните си части до лицето на актьора, отпечатано на постера.

Нина Добрев е една от най-успешните актриси с български корени в Холивуд. Тя стана световноизвестна с ролята си в сериала „Дневниците на вампира“, в който играеше една от главните роли.

Няма информация Брад Пит и Нина Добрев някога да са се срещали лично, но голямата холивудска звезда е имал близък контакт с друга българска актриса – Мария Бакалова.

На церемонията по раздаването на наградите „Оскар“ през 2021 г. именно Брад Пит трябваше да връчи статуетката в категорията за главна женска роля, в която беше номинирана Мария. Тогава тя не успя да спечели, а наградата отиде при Франсис Макдорманд.

До неотдавна Нина Добрев беше в Гърция за снимките на филма „The Bricklayer“, в който си партнира с Арън Екхарт.