Актрисата Нина Добрев, прочула се с участието си в „Дневниците на вампира“, публикува любопитно видео, придружено от екологично ангажиран коментар.

„Моите последователи знаят, че обичам да се гмуркам свободно край акули. В началото се страхувах, но след това забелязах, че те не се интересуват от хората. Плувала съм край различни видове акули, а сега сбъднах мечтата си да се гмурна и край тигрови.

Плувахме край три такива акули, които бяха напълно спокойни. В медиите ги описват като зли убийци, но те са пълната противоположност.

В някои щати като Флорида и Алабама има състезания за лов на акули. За какво? За спорта, за пари, за самохвалство?

Това ме отвращава. Всъщност ние, хората, сме злите убийци. Утре в Алабама има родео за акули чук, които са застрашен вид. Големи международни компании спонсорират подобни събития, което е смущаващо.

Нуждаем се от акулите, за да имаме нормално функциониращ океан. Океаните осигуряват 70% от кислорода, който дишаме“ – завършва дългия си пост 33-годишната актриса от български произход.

В края на май тя посети фестивала в Кан в компанията на своя приятел, олимпийският шампион в сноуборда Шон Уайт. Вижте резултатите от анкетата, в която ви попитахме дали одобрявате разголеното й деколте:

В края на юни Нина и Шон Уайт бяха на Малдивите.