Писателят Захари Карабашлиев навърши 53 години, като не пропусна да поздрави почитателите си в социалните мрежи.

"Следващите два дни с дъщеря ни Нора ще празнуваме рожденните си дни. Вървят репетиции, но като цяло положението е "Easy" (Faith No More/Lionel Richie) Поздрав за всички!", написа Карабашлиев към видеото с изпълнението във Фейсбук на рожденния си ден.

Писателят е роден на 14 април 1968 г. във Варна.

"Честит рожден ден, мили мой прекрасни човеко на мечтите и на дните ми! Затова че виждаш най-доброто в човеците, затова че намираш пътища за случване на чудеса, затова че правиш всичко весело и цветно, макар да носиш предимно черно, затова че си винаги готов да станеш и да тръгнеш, но и да си винаги с нас, затова че всичко разбираш, затова че винаги си навреме, но между бързата работа и красивата предпочиташ втората (вече взех подходящи кукички за пердето и може да ги монтираш да не виси така) затова че с теб всичко е възможно, но с което има сме богати, заслужаваш да си щастлив. Бъди щастлив! Честит и здрав!", написа съпругата му Вера Карабашлиева.

Захари Карабашлиев е баща на три дъщери. С Вера са родители на 4-годишната Нора и Ана, което е родена на 9 октомври 2020 г. Карабашлиев има и голяма дъщеря от първия си брак със съпругата му Силвия - Сара, която живее с майка си в Сан Диего, Калифорния.