Запознайте се с всички 22 дами, които ще търсят любовта в приключението "Ергенът".

АЛЕКСАНДРА ГЪРДЕВА – 33 г., София, хипнотерапевт

Снимка: bTV Media Group

Александра е на 33 години и учи последна година психология. Занимава се с хипнотерапия, с която помага на хората да открият себе си на подсъзнателно ниво. Живяла е шест години във Франция и още толкова в Испания. Имала е връзки с мъже, които са били готови да поднесат света в краката й, но е осъзнала, че материалното не я прави щастлива. Иска мъжът до нея да е позитивен, чаровен и да я кара да се смее всеки ден.

ДЕНИЦА ДИШКОВА – 34 г., София, мениджър в АЕЦ

Снимка: bTV Media Group

Деница е на 34 години и ръководи администрацията на главно звено в АЕЦ Козлодуй. Преди няколко години решава да смени столицата с живота в малкия град, където споделя ежедневието си със своя домашен любимец – кучето Арнолд. Признава, че често мъжете подхождат към нея със страх, че не могат да отговорят на високия й стандарт. Единственото, което иска Деница обаче, е чаровен мъж, с когото да сподели истинската любов. Деница смело заявява, че не поставя ограничения пред себе си и се надява да завърши това приключение като щастливо влюбена жена.

НИЯ-КОСАРА ГЕОРГИЕВА – 20 г., София, PR

Снимка: bTV Media Group

20-годишната Ния-Косара е завършила Националното музикално училище с профил „Поп и джаз пеене“. Музиката е нейната най-голяма страст, но признава, че не се занимава професионално с нея, защото не иска да става роб на комерсиалното. В момента работи като PR за известен моден бранд. Иска мъжът до нея да е харизматичен, успешен и отговорен, и да държи на думата си. Ния-Косара се впуска смело в това приключение и конкуренцията не я притеснява.

МАРТА ЖЕЛЯЗКОВА – 36 г., София, художничка

Снимка: bTV Media Group

Марта е на 36 години и е посветена на изкуството – била е балерина, модел, а в момента се занимава с рисуване. Среща любовта едва на 20, омъжва се и се посвещава на семейството, загърбвайки кариерата и собствените си желания в името на съпруга и дъщеря си. След 15 години рутината унищожава брака й и сега Марта жадува за всички пропуснати емоции. Иска отново да бъде желана и да се усеща като истинска жена. Признава, че този път търси мъжа, с когото да остане до живот, и вярва, че ще плени сърцето на Виктор.

РАДОСТИНА ИЛИЕВСКА – 36 г., Велико Търново, бизнес дама

Снимка: bTV Media Group

Радостина е на 36 години и управлява собствен онлайн магазин. Гордее се, че е самостоятелна и независима жена, която обича лукса и може да си го позволи сама. Силно привързана е към семейството си, а най-добрата й приятелка е нейната майка. Иска да изгради стабилно семейство по подобие на родителите си, които са заедно от 45 години. Мъжът до нея трябва да е успял, уверен и уравновесен. Радостина влиза в „Ергенът“, решена да покори сърцето на Виктор като една истинска „търновска царица“.

ВИКТОРИЯ ТАСЕВА – 20 г., София, студентка

Снимка: bTV Media Group

20-годишната Вики следва уеб дизайн. Родена е в София, но във вените й тече украинска кръв. Участва в „Ергенът“, за да изживее силни емоции и да открие любовта. Признава, че най-големите оръжия, с които привлича мъжете, са усмивката и скромността й и смята да използва именно тях, за да си проправи път към сърцето на Виктор.

ГАБРИЕЛА ПЕТРОВА – 28 г., Сливница, дизайнер

Снимка: bTV Media Group

Габриела е на 28 години и е родом от Сливница. Занимава се с мода и работи като дизайнер в ателието на майка си, където шие бутикови дрехи по поръчка. Определя се за свободолюбива и същевременно всестранно развита личност – в гимназията е учила китайски, завършила е рекламен маркетинг, а в свободното си време танцува балет. Владее три езика – китайски, хърватски и английски. Мечтата й е да стане генерален мениджър на международна компания. Габи откровено признава, че е меркантилна, и го поставя като главно изискване за всяка уважаваща себе си жена. Обича да си играе със силния пол и влиза във формата, за да покаже на останалите участнички как се печели мъж.

ЗОРНИЦА ГОСПОДИНОВА – 32 г., Велико Търново, предприемач

Снимка: bTV Media Group

Зорница е на 32 години. Бакалавър е по „Икономика на търговията“ и магистър по „Мениджмънт за организационно съвършенство“. Работи като инвеститор и предприемач, а от една година има лиценз за капитан на кораб. Владее пет езика, сред които и мандарин. Занимава се с бизнес от 17 години и има моден бранд, който се продава в три континента. Зорница признава, че е имала планове да емигрира в Америка, но се отказва щом вижда рекламата за кастинга на „Ергенът“. Влиза във формата не просто, за да изживее любовта, а по повелята на своя гуру Мирзакарим Норбеков да създаде семейство.

ДЕНИЗ ХАЙРУЛА – 27 г., София, модел

Снимка: bTV Media Group

Дениз е на 27 години. Работи като модел и инфлуенсър. Участвала е в едни от най-известните конкурси за сексапил и красота и има редица отличия. През 2018 г. става първа подгласничка на „Мис Плеймейт“. Дениз е от религиозно семейство и не крие, че е имала разногласия с родителите си след участието си в конкурса. Мъжът до нея трябва да е грижовен, добър и целеустремен. Тя вярва, че във Виктор ще срещне точно такъв човек.

ВЕНЕТА КОСТОВА – 31 г., Дупница, търговски представител

Снимка: bTV Media Group

31-годишната Венета е родом от Дупница. Завършила е фармация, с което изключително се гордее. Работи като търговски представител в компания за пробиотици. Обича да общува, а най-силното й качество е, че умее да се забавлява и с лекота приковава вниманието върху себе си. Голямата болка в живота на Венета е, че е изоставена от майка си на деветгодишна възраст. Търси точно определен тип мъж – обгрижващ и романтичен. Влюбва се във Виктор още когато го вижда по телевизията и е готова на всичко, за да го спечели.

ЕВА ГЕОРГИЕВА-EVA – 28 г., София, певица

Снимка: bTV Media Group

Ева е на 28 години. Тя е певица, актриса модел и инфлуенсър. Интересува се от астрология и нумерология, и за всяко решение в живота си се допитва до Вселената. Ева признава, че досега е имала само един мъж в живота си, с когото са били заедно в продължение на пет години. Сега е готова отново да отвори сърцето си и се впуска с широка усмивка в надпреварата за първия „ерген“ в България.

КАРИНА ЛЕНКОВА – 31 г., София, сътрудник клинични проучвания

Снимка: bTV Media Group

Карина е на 31 години и работи като сътрудник по клинични проучвания. За нея най- важното нещо е семейството, като пример за нея са родителите й, а най-голямата болка в живота й е загубата на майка й. Записва се в „Ергенът“, защото вижда в очите на Виктор мъжа, с когото би искала да прекара живота си.

ТЕОДОРА КАЛИНИНА – 30 г., София, татуист и диджей, зъболекар по образование

Снимка: bTV Media Group

30-годишната Теодора е стоматолог по професия и приключенец по душа. Живяла е в Мексико, където се заражда страстта й към татуировките и музиката. Теодора признава, че е сама, защото все още не е срещнала правилния човек, но влиза в „Ергенът“ с надеждата, че ще открие истинската любов в лицето на Виктор.

ВЕРОНИКА ИЛИЕВА – 33 г., Велико Търново, модел и танцьорка

Снимка: bTV Media Group

Вероника е на 33 г. По професия е инструктор по аеробни занимания. Не крие, че е романтична натура и мечтае да изживее своята приказка. Впуска се в надпреварата за първия „ерген“ в България, решена да завърши като победителка.