Виктория Бекъм, известна като Пош в дните на популярната женска група „Спйс Гърлс“, в последно време се е отдала изцяло на модата. Едно от последните ѝ решения обаче възмути голяма част от почитателите ѝ.

Певицата и модел сподели една от дрехите по дизайн на собствената ѝ компания. Става въпрос за напълно прозрачна блузка, която не успява по никакъв начин да скрие гърдите на модела:

В коментарите почитателите на съпругата на Дейвид Бекъм бяха безпощадни и определиха решението на Виктория като „безвкусно“ и „лишено от всякаква класа“. Според някои дрехата е напълно безполезна, защото с нея не можеш нито да отидеш на пазар, нито пък ще те допуснат в ресторант.

Снимка: Getty Images

Разбира се има и такива, които защитават решението на Виктория Бекъм. „Ако това беше снимка на мъж, нямаше да имате проблеми с нея“, написа един от потребителите. „Защо да е различно за жена?"

Всъщност тези, които си задават въпроса защо снимката не е премахната от сайта, имат основание. Политиката на Инстаграм за голотата е изключително ограничаваща и много често се случва дори по-малко разкриващи снимки да бъдат премахнати.

Не е изключено в един момент снимката наистина да бъде изтрита от администраторите на Инстаграм или от самата Виктория Бекъм, но засега (вече повече от 3 часа), снимката си стои.