Ванеса Брайънт отговори на коментарите на майка си за взаимоотношенията им, след като София Лейн даде интервю, в което твърди, че дъщеря й я е изгонила от дома й.

Тази седмица София Лейн заяви в интервю за Univision, че 38-годишната Ванеса Брайънт я е принудил да се изнесе от семейния им дом, както и че я е накарала да върне кола, която е използвала.

В отговор Ванеса Брайънт - вдовицата на легендарния баскетболист Коби Брайънт, заяви пред списание "Пийпъл":

"Съпругът ми и дъщеря ми починаха неочаквано и въпреки това майка ми имаше наглостта да даде интервю по телевизията, говорейки негативно за мен, докато ронеше сълзи за кола и дом, който не беше на нейно име."

"Съпругът ми и аз я подкрепяхме финансово през последните 20 години и продължавам да го правя, в допълнение към нейната месечна издръжка", допълва Ванеса Брайънт, според която майка й прави всичко, "за да изглежда, сякаш е останала без подкрепа".

"Противно на предишните съобщения, тя не е присъствала физически или не е подкрепяла емоционално мен или дъщерите ми, след като съпругът и дъщеря ми починаха. Занапред виждам какво е най-важно за майка ми и то е извън болезненото. Надявам се това публично разкриване на личните ни отношения да спре дотук", заявява Ванеса Брайънт.

Покойният баскетболист от НБА загина на 41 години заедно с 13-годишната си дъщеря Джиана в трагична катастрофа с хеликоптер през януари 2020 г., която отне живота на още седем души.