Кристина Газиева е дългогодишен журналист в bTV, а от скоро и ко-водещ в предаването "Тази събота", както и автор на поредицата "Спасените". 

Няма как тази активна заетост и работа, в която влага цяло сърце, да не доведат до изключителни резултати. За награждаването за достоен българин, което й се случва за втори път, и ценни моменти с майка й - Криси ни разказва в рубриката "Твоите 5 в Инстаграм".

Кои са другите й любими снимки в мрежата и каква е историята им - гледайте във видеото. 

Снимка: Евгений Милов

"Тази снимка е от 2018 г. На нея сме аз и д-р Дария Бояджиева, която е единственият лекар в България в инвалидна количка. Това не я спира и тя и в този момент практикува професията си в бургаска болница".

Историята с д-р Дария Бояджиева е само една от многото силно емоционални, които Криси разказва в ефир. За Демировото бебе, за Бела, която се ражда с рядко заболяване, но майка я нарича "диамант", и за емоциите около заснемането на един такъв разказ тя ни разказа при гостуването си в подкаста ни "Малки разговори". 

Снимка: Евгений Милов

Криси не е загубила и чувството си за хумор. Защо не бива да ходите в планината с равни градски ботуши - вижте във видеото. Споделя ни в изключително забавен клип. 

Прекрасни спомени от юбилея на майка й и къде отива за първи път на къмпинг - гледайте във видеото по-горе.