Ива Янкулова разтопи сърцата на всички с нейното изпълнение на "Чед Бейкър", заедно с група "Молец". Но освен че пее и е модел, тя има още много таланти, за които дори не подозирате. 

Издаваме ви само някои от тях - реставрира стари мебели, пише стихове, колекционира грамофонни плочи и има приятелство, устояло на времето в продължение на 26 години. 

Повече за всички тези интетресни неща в живота й - вижте във видеото. Ива ни показва своите 5 любими снимки в Инстаграм, а всеки кадър има разкошна история. 

Снимка: Евгений Милов

Лидка и Марта са двете най-добри приятелки на чаровната изпълнителка. В най-щастливия ден на Марта - нейната сватба, Ива е нейна кума. Трите имат обща снимка от преди 26 години и често позират по същия начин като на този стар и мил за тях кадър.  

"Искаме да си имаме снимки и като бебета, и като бабички. Надявам се да живеем дълго време!"

Тя е завършила Художествената академия, навлизайки в модния бизнес, става професионален модел с ангажименти в Япония, Китай, Южна Корея, Англия, Италия. Пренебрегвайки обаче "позьорските" си снимки на модел, Ива избира да ни покаже кадър, в който е без грим, без специални дрехи и съвсем не е на модния подиум. Напротив! На снимката е по тениска в сервиз за коли и шлайфа стар скрин, който е намерила на боклука. 

"Бързо организирах едни съседски момчета да го докарат до двора на приятел автомонтьор, който разполага с всички машини, за да го реставрирам. Получи се много добре! Събра един грамофон и всичките ми 120 плочи."

Снимка: Евгений Милов

Ива посвещава красиво стихотворение на своята майка, която губи отдавна.

Споделя го изключително емоционално във видеото. Гледайте, защото това може да са най-красивите думи, които ще чуете днес!

Сладката муцунка на кученцето й Лили, ретро кадър с майка й и още интересни истории от нея - вижте във видеото. 

Още интересно видео съдържание гледайте на LADYZONETV.