"Men, men, men, men, manly men, men, men!" - рефрен, който са си тананикали всички фенове на "Двама мъже и половина". И всички те помнят сладкия, пухкав Джейкъм, който получаваше интересни съвети за живота от чичо си Чарли. 

Премиерата на ситкома на CBS се състоя преди 20 години. 

Снимка: Getty Images

Чарли Шийн, Джон Крайър и Ангъс Т. Джоунс, който тогава е само на 10 години, са звездите на сериала.

На финала на сериала през февруари 2015 г., детето вече се е превърнало във възрастен човек. Има и друга промяна. Той има много критики към сериала, макар да получава по 350 000 долара на епизод.

"Той представяше по много забавен начин теми от живота, които наистина бяха проблеми за много хора. А аз бях платен лицемер, защото не бях съгласен с това, но все пак го правех".

Ангъс Т. Джоунс играе "половинката" в "Двама мъже и половина". Той е Джейк, синът на Алън Харпър, разведен и живеещ в къщата на брат си.

Ето и как се е променил във времето

Снимка: Getty Images

На 17-годишна възраст Ангъс Т. Джоунс става най-високоплатеното дете актьор в телевизията.  След като напуска сериала, в реалния живот поема по религиозен път. 

Посещава университета в Колорадо Боулдър, след което се присъединява към развлекателна компания със сина на Шон Комбс, Джъстин Комбс.

Последната му призната актьорска роля е в "Хорас и Пит" на Луис Си Кей през 2016 г. 

Най-новият сериал в ефира на bTV вижте тук