Актьорът Ангъс Т. Джоунс е едни от най-важните за успеха на хитовия сериал „Двама мъже и половина“. В продължение на 12 години Ангъс изпълняваше ролята на глуповатия Джейк и разсмиваше почитателите на сериала. След финала през 2015 г. Ангъс изчезна от публичното пространство и съвсем нови папарашки снимки показват, че почитателите на сериала трудно биха го познали днес.

Ангъс започва актьорската си кариера на 5-годишна възраст, а на 10 е избран за ролята на Джейк в „Двама мъже и половина“ и се превръща в най-високоплатеният актьор дете. Получава 350 000 долара за всеки епизод на сериала или по около 10 млн. долара годишно.

Снимка: Getty Images

В последните сезони от почти не виждаме Джейк, защото малкото момче вече е тийнейджър и не е толкова симпатичен на публиката. Има обаче и друга причина за това – в младежките си години Ангъс Т. Джоунс открива религията и става отдаден християнин.

Снимка: Getty Images

Тъй като в сериала героят му започва да използва марихуана, Ангъс решава да се откаже от ролята си, тъй като употребата на наркотици противоречи на вярата му. Той определя сериала като „упадъчен“ и призовава почитателите си да спрат да го гледат.

Снимка: Getty Images

След края на телевизионната поредица, актьорската кариера на Ангъс приключи. Младият мъж изчезна от екраните и не е получавал друга главна роля вече 6 години.