Джон Крайър, който е най-популярен с ролята си на неудачника Алън Харпър в хитовия комедиен сериал „Двама мъже и половина“, разкри, че не е бил девствен, когато е правил секс с Деми Мур преди 35 години. Наложи му се да се оправдава, защото неотдавна тя сподели пред медиите, че е била първата жена, с която младият актьор (тогава само на 19) е легнал.

Двамата са участваха във филма „Голяма работа“ от 1984, където Крайър играе ролята на 16 годишен фотограф, който се влюбва в начинаещата певица Лора (Деми Мур), която е по-възрастна от него. Мур и Крайър, чиято разлика е 3 години, имали кратка връзка, докато снимали филма. Актрисата останала с впечатлението, че е била първото сексуално преживяване на младежа:Чувствам се гузна за това, което стана, сподели тя в интервю, докато промотираше автобиографичната си книга. Не проявих уважение към чувствата му и му откраднах нещо, което можеше да е много красив и важен момент за него.

Сцена от „Голяма работа“ (1984 г.)
Снимка: imdb.com

Звездата от „Двама мъже и половина“ обаче не си спомня историята по този начин и се пошегува с това в Туитър:

„Хубавото е, че тя повече не трябва да се чувства зле заради това, тъй като, макар и да съм сигурен, че предположението ѝ е било напълно оправдано, като се има предвид нивото на уменията ми (и стреснатото изражение по това време), аз всъщност изгубих девствеността си още в гимназията.

Снимка: Getty Images

В биографичната си книга „Отвътре навън“ Деми Мур говори за някои от най-тъмните си моменти от миналото и си спомня, че по време на връзката си с Крайър е била пристрастена към лекарства, които е купувала нелегално от свой познат. Години по-късно актрисата се омъжи за Аштън Къчър, които след това, също като Крайър, игра в няколко сезона на „Двама мъже и половина“, след напускането на Чарли Шийн.