48-годишният супермодел Кейт Мос връчи на творческия директор на Saint Laurent (YSL) Антъни Вакарело титлата "Моден новатор за 2022 г." на церемония по награждаване на списание Wall Street Journal.

Въпреки че изглеждаше звездно в полупрозрачен ансамбъл с наситено тютюнев цвят, докато възхваляваше дългогодишния си приятел, Мос изглеждаше разтреперана и се държеше за трибуната, заваляйки говора си.

Снимка: Getty Images

"Добър вечер, дами и господа", започна тя, поглеждайки телефона си. "Антъни и аз работим заедно от години", продължи тя, като правеше паузи в странни моменти по време на кратката си реч.

"Още откакто започна работа в "Сен Лоран", успях да разпозная инстинкта му за мода. И исках да бъда част от това", продължи тя. "За мен е чест да бъда част от семейството на Saint Laurent и да бъда негов приятел".

"Дами и господа, за мен е чест да връча на Антъни Вакарело наградата "Иноватор на годината", завърши Мос, бъркайки името на най-престижното отличие на вечерта.

Кейт Мос с Хейли Бийбър
Снимка: Getty Images

Потребителите на социалните мрежи побързаха да изразят загриженост относно странното поведение на кралицата на модния подиум. "Тя явно е дрогирана", написа потребител в Twitter, на което друг отговори: "И аз така мисля, но не искам да правя предположения или обвинения".

"Оттук усещам как сърцето ѝ щеше да изскочи от гърдите", отбеляза друг, а един от коментарите е "Говори се, че диетичната кока-кола, не е единствената и любима… кока".

Представители на Мос все още не са отговорили на въпросите на медиите относно случая, уточнява БГНЕС.