Септември ни донесе Салма Хайек в люлякова дантела в Париж, Амал Клуни в черно кадифе и Риана в огромно плюшено палто, какво следва?

Докато Лондон, Ню Йорк, Париж и Милано се прибират в зимен сън след седмицата на модата, началото на есента носи нови цветни тонове в облеклото, удобно съчетаване на аксесоари и луксозно наслояване на по-дебели дрехи.

Вижте кои са най-добре облечените звезди този месец:

1. Дуа Липа

Снимка: Getty Images

Изпълнителката на Houdini Дуа Липа изглеждаше като стара холивудска звезда по време на изпълнението си в Royal Albert Hall в Лондон в червена сатенена рокля с корсет и подходящи кожени ръкавици.

2. Сара Джесика Паркър

Снимка: Getty Images

Какво по-подходящо събитие от балет през октомври? Сара Джесика Паркър озари Есенната гала вечер на Нюйоркския градски балет. 59-годишната звезда от „Сексът и градът“ изглеждаше феноменално в рокля от сребрист тюл и метални токчета.

3. Ева Лонгория

Снимка: Getty Images

Актрисата от „Отчаяни съпруги“ Ева Лонгория беше защеметяваща на церемонията Global Gift Gala в Париж в сребриста блестяща рокля без презрамки и метални токчета с каишки. А кавалер на бляскавото събитие й беше не кой да е, а 6-годишният й син Сантяго.

 

4. Зендая

Снимка: Getty Images

Зендая беше определението за „бизнес отгоре, парти отдолу“, когато в началото на месеца поведе цяла флотилия от звезди през вратите на ревюто на Никола Гескиер за Louis Vuitton в Париж. Актрисата от „Претендентите“, която излезе заедно със стилиста си Лоу Роуч, носеше строго скроен черен блейзър с големи ревери.

5.Приянка Чопра

Снимка: Getty Images

Приянка Чопра демонстрира елегантност и небрежна класа, когато присъства на събитието „Prime Video Presents Trailblazers Showcase“ в Лондон.

Актрисата, която е омъжена за Ник Джонас, съчета изработения по мярка ансамбъл в сив цвят с деликатни диамантени аксесоари и сребърни обеци халки.

6. Наоми Кембъл

Снимка: Getty Images

Когато Наоми Кембъл е натоварена със задачата да оглави блясъка, супермоделът рядко разочарова. По време на представянето на новата колекция на Chanel на Седмицата на модата в Париж в началото на октомври британският модел изглеждаше превъзходно в блейзър и пола от вълна изцяло в бяло.

Наоми се отказа от обичайните си коси до кръста и избра подходящ парижки микробоб за модното си посещение в града на любовта.

7. Дженифър Лопес

Снимка: Getty Images

Дженифър Лопес излъчваше увереност само по къси панталонки и високи токчета на платформа на холивудската фотосесия за новия си филм „Неудържим“, който тя продуцира заедно с бившия си съпруг Бен Афлек.

8. Селена Гомес

Снимка: Getty Images

Актрисата от „Убийства в сградата“ Селена Гомес присъства на премиерата на филма „Емилия Перес“ в Лос Анджелис в авангардна черна рокля без презрамки с шлейф. Тя беше съчетана с черни кожени ръкавици и тъмно опушено око.

9. Синди Крауфорд

Снимка: Getty Images

Моделът от 90-те години Синди Крауфорд се появи на ревюто на Даян фон Фюрстенберг в графичен принт, с рокля от трико с каишки и токчета с каишки.

10. Виктория Бекъм

Снимка: Getty Images

Модната дизайнерка и бивше момиче от „Спайс гърлс“ Виктория Бекъм носеше неочаквана рокля в цвят лайм с V-образно деколте и маково коралови токчета на събитието на Vogue „Силите на модата“ в Ню Йорк. Виктория беше далеч от обичайните й изцяло черни облекла.

Последвайте ladyzone.bg във FACEBOOK

Последвайте ladyzone.bg в INSTAGRAM

Последвайте ladyzone.bg в ТIKTOK