Ричард Гиър навърши 74 години в края на миналия месец. Известният актьор се радва на любов с Алехандра Силва, от която има двама сина, а първата му съпруга беше известният модел Синди Крауфорд. По време на гостуване в шоуто на Опра Уинфри супермоделът разкри защо са се развели след само няколко години брак.

Синди е на 21, когато среща холивудския актьор Ричард Гиър, а двамата се женят четири години по-късно - през 1991 г. Това е първи брак и за двамата. Двамата се развеждат официално през 1995 г. и няма нужда да казваме, че са сред най-обсъжданите двойки в света, както и сред най-атрактивните. Но те никога не са създавали впечатление за "истинска двойка".

„Когато се омъжих за него, той беше на 42, а аз на 25. Бях млада, а той беше Ричард Гиър. Бяхме заедно от шест години и женени от две. Когато започнах да се превръщам в човека, който съм днес, беше твърде късно да спася брака си. Мисля, че част от проблема беше, че бяхме всичко друго, но не и приятели, защото аз бях млада, а той беше, разбирате ли – Ричард Гиър“, каза моделът след развода.

Впечатлението, че те никога не са били истинска двойка, се оказа правилно - Синди скоро намира нова любов - Ранди Гербер, за когото се омъжи през 1998 г. и за когото е омъжена и до днес, пише още БГНЕС. Двамата имат дъщеря Кая и син Престън, които са модели като майка си.

Снимка: Getty Images

Вижте повече за Ричард Гиър в следващото видео: