Синди Крауфорд, един от най-популярните супермодели на всички времена, сподели своя детска снимка с вдъхновяващо послание. Тя разкри какви са били най-амбициозните ѝ детски мечти и как с времето се е променил начинът, по който гледа на света.

„Днес е националният Ден на момичетата и аз празнувам заради момичето, което бях и жената, която станах“, написа Крауфорд в Инстаграм. „Когато бях малка, исках да бъда учителка, а по-късно ядрен физик или първата жена президент, защото това бяха най-големите професии, за които можех да се сетя. Знаех, че искам да променя света.“

Снимка: Getty Images

Вместо това Синди Крауфорд става модел и то един от най-популярните в света. Тя е сред най-разпознаваемите лица през 90-те години. Синди приключи с кариерата си на модел през 2000 г. и от тогава се е насочила към индустрията с продукти за красота и създава марката „Meaningful Beauty“.

Сега 55-годишната Синди Крауфорд поглежда назад към живота си и осъзнава, че той не е бил по-малко значим, отколкото ако беше станала президент на САЩ.

Снимка: Getty Images

„Сега осъзнавам, че можем да си въздействаме, подкрепяме и помагаме един на друг по толкова много малки начини всеки ден. Като модел и основател на компания в модната индустрия, а дори още по-важно като майка, това е нещото, върху което се фокусирам.“

Снимка: Getty Images

Синди има две деца, на които да предаде своята философия за живота. Тя е майка на момче и момиче, като и двамата са се насочили към кариерата на модел. Дъщеря ѝ Кая определено е тръгнала по нейните стъпки и вече е сред най-популярните лица в модната индустрия.