Наоми Кембъл шокира света през 2021 г., когато обяви, че има новородена дъщеря, като преди това не беше споделяла, че очаква дете, пише METRO.

През юни 2023 г. звездата разкри, че има второ дете – син, който се е родил, когато тя бе на 53 години.

Днес дъщеря ѝ е вече на 3 години, а синът ѝ – на една, но през годините имаше спекулации дали ги е посрещнала чрез сурогатно майчинство или осиновяване, припомня БГНЕС.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Когато в неотдавнашно интервю моделът беше попитана за майчинството от The Times, тя се нарече "самотна майка". На въпроса дали е имала сурогатна майка, тя призна: "Имах".

В разговор с британския Vogue през февруари 2022 г. моделът позира с дъщеря си за снимка на корицата и потвърди: "Тя не е осиновена – тя е мое дете". В същото интервю тя разкри, че е пазила в тайна предстоящото раждане на дъщеря си.

Снимка: Getty Images„Мога да преброя на пръстите на едната си ръка броя на хората, които са знаели, че ще я имам“, каза Кембъл.

В интервюто за The Times Наоми говори за надеждите си за децата си, като каза:
"Надявам се на по-добър свят за моите деца. Те са 110% мой приоритет. Трябва да бъда до тях на първия им учебен ден“.

Снимка: Getty Images

Супермоделът говори за желанието си да има деца и за това, че майчинството "си заслужава" финансовия стрес.

"Чувала съм много млади момичета да казват, че е твърде скъпо да имат деца и че може би не ги искат, а аз им казвах: "Ще промениш решението си. Ще искаш да бъдеш майка“. Разбирам, че от икономическа гледна точка е трудно. Но майка ми нямаше нищо и се справи. Струва си. Това е толкова невероятно", казва Кембъл.