Дъщерята на милиардера Роман Абрамович предизвика слухове за годеж. Такова заключение направиха британски медии, когато в интернет се появиха нови снимки на 32-годишната Анна с пръстен, който наподобява годежен.

Снимка: Getty Images

Момичето беше забелязано в Лондон, след като пазаруваше в универсалния магазин "Хародс". До нея се намираше неизвестен мъж, който носеше пазарски чанти - вероятно асистент или охранител на Анна. Не е известно кой е годеникът, тъй като личният живот на Анна Абрамович е грижливо пазен.

Знае се за два романса на Анна Абрамович. Когато е на 18 години, тя се запознава с 27-годишния адвокат Николай Лазарев - двойката дори планира да се ожени. Година по-късно обаче Анна вече се среща с друг - плейбоя Калъм Бест, който е с 12 години по-възрастен от нея.

Снимка: Getty Images

След тези романси дъщерята на Абрамович се съсредоточава върху образованието и заминава от Лондон за Ню Йорк, където учи философия в Колумбийския университет. Преди няколко години тя се завръща в Обединеното кралство и завършва готварското училище Le Cordon Bleu в Лондон.

Анна е най-голямата дъщеря на Абрамович от втората му съпруга Ирина Маландина. В този брак се раждат общо пет деца. Милиардерът има още две деца от бившата си съпруга Даря Жукова. Руското издание на "Форбс" оценява състоянието на Роман Абрамович на 9,2 млрд. долара.