Той е секси, има мускули за завиждане, талантлив е и когато се усмихне, на лицето му се появява чаровна трапчинка. И вече е зает! Съжаляваме, момичета, но Чанинг Тейтъм и Зоуи Кравиц се сгодиха! 

Двамата са заедно от 2021 г. насам, но изобщо не афишират връзката си. 

И двамата актьори приключиха с дългогодишните си връзки преди това и сякаш се опитваха да запазят в тайна, че нещо ново и вълнуващо се случва помежду им. 

Снимка: Getty Images

Тейтъм, който направи още една запомняща се роля като стрийптизьор, се разведе с колежката си от "Step Up" Джена Дюан, с която се запозна по време на снимките на филма през 2006 г. Двамата сключиха брак през 2009 г., а през 2013 г. им се роди дъщеря Евърли.

Зоуи Кравиц пък се омъжи през май 2019 г. за приятеля си Карл Глусман, но подаде молба за развод през декември 2020 г. Разводът бе финализиран през август 2021 г. Точно тогава бе забелязана да излиза с Тейтъм за първи път.

"Трябваше му известно време, за да се почувства щастлив и да открие нов живот", споделя източник на People.  "Сега той не може да спре да се усмихва, когато е около Зоуи Кравиц. Те са много сладки заедно."

Бившата съпруга на Тейтъм дори е разказала какво мисли за новата жена в живота му. Джена Дюан одобрявала двойката и споделила, че "е много щастлива за тях", пише изданието.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

И двамата приемат годежа си като нещо изключително лично. Правят планове и за сватба.

Не желаят тя да е прекалено голяма, но много биха искали скромна и красива церемония, след която просто да са щастливи.

КАКВО СЕ СЛУЧИ ПОМЕЖДУ ИМ, ЗА ДА СЕ СТИГНЕ ДО ГОДЕЖ

През октомври 2021 Тейтъм и Кравиц за първи път бяха условени от папараците да се държат за ръце и да се разхождат из Ню Йорк. На една от снимките Тейтъм беше прегърнал раменете й. 

Двамата отпразнуваха заедно Хелоуин. По-късно обаче изтриха публикация в Instagram.

През март 2022 Тейтъм заявява, че не би имал нищо против да има още едно дете. Този път от Зоуи, пише TMZ. Той вече има една дъщеря и не еднократно е показвал, че е добър баща. 

По същото време обаче, в интервю, Зоуи не потвърждава, че двамата имат връзка, но споделя, че е щастлива. 

Тейтъм споделя и обща снимка с Джейсън Момоа, който по това време все още е женен за майката на Зоуи.

През януари 2023 Тейтъм разказва пред Vanity Fair, че двамата със Зоуи са "загубили връзка" за известно време, както и че връзките по принцип са нещо трудно за него.

Кравиц и Тейтъм едва намекват за годежа си по време на уикенда на Хелоуин. Двойката се маскира по много забавен начин, а Зоуи Кравиц носи пръстен с диамант. 

Снимка: Getty Images

Няколко дни по-късно официално съобщават новината, че ще се женят.