Холивудските звезди Зоуи Кравиц и Чанинг Тейтъм са се сгодили след продължила две години връзка, съобщава "Пийпъл".

Изданието се позовава на многобройни източници, според които двойката "чува звъна на сватбени камбани".

Снимка: Getty Images

За връзката на Зоуи Кравиц и Чанинг Тейтъм за първи път се заговори през лятото на 2021 г. 

През уикенда актьорската двойка е фотографирана да напуска парти по случай празника Хелоуин. На снимките се вижда предполагаемият годежен пръстен на Кравиц.

Снимка: Getty Images

В миналогодишно интервю 34-годишната дъщеря на музиканта Лени Кравиц каза, че нейният възлюбен е "просто прекрасен човек". 

"Той ме кара да се смея. И двамата обичаме изкуството и говорим за него. Също така обичаме да гледаме филми и да ги обсъждаме, предизвиквайки се един друг", сподели Зоуи Кравиц

Снимка: Getty Images

Двете звезди се запознават по време на кастинга за предстоящия режисьорски дебют на актрисата, озаглавен "Pussy Island", пише още БТА.

Миналата година източник от обкръжението им каза пред "Пийпъл", че Кравиц и Тейтъм се чувстват "много щастливи заедно". 

Снимка: Getty Images

"Когато са свободни, те са много сдържани и се наслаждават на спокойни вечери с приятели, но най-често просто прекарват времето си у дома. Чанинг е сериозен по отношение на Зоуи. Това не е случайна връзка", каза източникът. 

Макар да не е говорил за романтичната им връзка, през февруари същата година Тейтъм сподели за "Варайъти", че Кравиц е "перфекционист по най-добрия възможен начин".

Снимка: Getty Images

В друго свое интервю актрисата, която ще дебютира като режисьор, каза, че наистина е изключително благодарна на филма си, въвел в живота й Чанинг Тейтъм, с когото е открила съвместимост и в творчески план.

Снимка: Getty Images

Четиридесет и три годишният Тейтъм има 10-годишна дъщеря Евърли от брака си с актрисата Джена Дюан, припомня изданието.