Зоуи Кравиц получи една от най-легендарните роли в киното по комикси – тази на Жената котка. Тя сигурно (и доста бързо) се превръща в едно от най-големите имена в Холивуд, но тази седмица показа любовта си към друг известен член на семейството си – Лени Кравиц.

“(Сърце) този човек“, написа Зоуи към снимката, на която е съвсем малка и е заедно с баща си.

Музикантът коментира снимката: „“Ти си най-милата, обичам те!“. Заедно с него още десетки хора са коментирали старата фотография, сред които е и звездата от „В обувките на Сатаната“ Арън Пол.

Снимка: Getty Images

33-годишната Зоуи е дъщеря на Лени Кравиц и актрисата Лиза Боне. Родителите ѝ се развеждат когато Зоуи е на 5 години, но продължават да са доста близки.

След развода на родителите си, Зоуи първоначално живее с майка си, но на 11-годишна възраст се мести в Маями при баща си, а при майка си прекарва само летата.

Снимка: Getty Images

През 2017 г. Лиза Боне се жени отново, този път за актьора Джейсън Момоа. Зоуи има много добри отношения и с втория си баща, от когото има полубрат и полусестра.

Джейсън Момоа, който по-рано тази година се раздели с Лиза Боне, е много близък не само с доведената си дъщеря, но и с истинския ѝ баща.

Двамата мъже често са демонстрирали приятелството си, като последно качиха снимка, на която са на мотори.