В началото на годината почитателите на Джейсън Момоа и Лиза Боне бяха крайно разочаровани. Една от най-силните звездни двойки обяви края на брака си след 5 години семеен живот и общо 17 години връзка. Въпреки това Джейсън Момоа остава близък с членовете на семейството, което изгради с Лиза Боне, включително с дъщерята на Лиза от предишната ѝ връзка – красивата Зоуи Кравиц.

Джейсън Момоа присъства на премиерата на новия филм за Батман, в който Зоуи изпълнява ролята на Жената котка. Звездата от „Игра на тронове“ и „Аквамен“ няколко пъти поздрави доведената си дъщеря за успеха ѝ.

Снимка: Getty Images

На премиерата заедно с Джейсън бяха и децата му Накоа-Уолф и Лола, които актьорът има от връзката си с Лиза Боне. Те също подкрепят кариерата на полусестра си, която е много успешна в последните години.

Джейсън Момоа и Лиза Боне обявиха раздялата си на 13 февруари. 42-годишният актьор публикува съвместното съобщение на двамата в Инстаграм, тъй като 54-годишната Боне няма профили в социалните мрежи.

Снимка: Getty Images

Двамата са заедно от 2005 г. и сключиха брак през 2017 г. Те дълго време бяха считани за една от най-стабилните двойки в Холивуд. Раздялата им беше изненадваща, но двамата продължават да са добри приятели.

Любопитно е, че освен със Зоуи, Джейсън Момоа има много силни приятелки отношения и с бащата на 33-годишната актриса – музикантът Лени Кравиц.