Звездата от „Игра на тронове“ Джейсън Момоа и легендарният музикант Лени Кравиц са много добри приятели, което може да е изненада за някои хора. Момоа е женен за актрисата Лиза Бонет, бившата съпруга на музиканта, но това по никакъв начин не помрачава отношенията им, а дори ги засилва.

Тази седмица гигантът, който играе ролята на хал Дрого в хитовия сериал на HBO, отпразнува рождения си ден и един от хората, които го поздравиха в социалните мрежи, беше Лени Кравиц.

„Честит рожден ден, Джейсън“, написа Кравиц. „Гордея се да те нарека мой брат. Една любов. Едно семейство.“

Двамата мъже действително са част едно голямо семейство, тъй като Джейсън Момоа е доведен баща на 32-годишната дъщеря на Лени Кравиц Зоуи. Младата актриса е дъщеря на музиканта и актрисата Лиза Бонет от брака им, който продължи от 1987 г. до 1993 г.

Снимка: Getty Images

Зоуи Кравиц се ражда през 1988 г.

През 2005 г. Лиза Бонет започва да излиза с 11 години по-младия начинаещ актьор Джейсън Момоа. През 2007 г. двамата посрещнаха първото си общо дете – дъщеря си Лола Йолани Момоа, а година по-късно и сина си Накоа-Уолф Манакауапо Намакаеха Момоа.

Снимка: Getty Images

През 2017 г. Лиза и Джейсън официално сключиха брак и тогава стана ясно, че музкулестият актьор, който вече беше станал световноизвестен заради ролята си в „Игра на тронове“ е много близък приятел с музиканта Лени Кравиц.

Двамата дори споделиха снимка, на която носят еднакви пръстени, за да засвидетелстват близкото си приятелство.

Отношенията между Лиза Бонет, настоящия и бившия ѝ съпруг от години се дават за пример как едно семейство може да се раздели цивилизовано. А дъщеря им Лиза Бонет може да се радва на подкрепата на тримата си известни родители.