Джейсън и Лиза са една от любимите ни известни двойки, защото връзката им изглежда повече от силна, а историята им - нажежаващо романтична.

Затова ви разказваме за последния подарък изненада, който Джейсън Момоа направи на съпругата си Лиза Боне  – реставрира първата й кола, която тя си купува, когато е на 17. Проектът отнема цели 14 години, а колата е наистина неповторима и си заслужава усилията – бял „Мустанг“ от 1965 година, който след реставрацията вече е черен с кожена тапицерия в същия цвят. 

Джейсън, който преди дни навърши 41, показва целия процес във видео, в което споделя сантиментални моменти.

„Искам да бъда на пасажерската седалка с жена ми и да я изненадам, а отзад да бъдат нашите деца – тя да кара своята първа кола, която е купила, когато е била на 17. Развълнувам съм да видя лицето й“, казва Момоа във видеото.

Първата реакция на Лиза, когато вижда колата: „Красива е, о, боже мой!“, след което цялото семейство се качва в нея за едно кръгче.

Лиза и Джейсън са двойка от 2005 година и имат две деца. Женят се през 2017 година. За пръв път я вижда на телевизионния екран, когато е едва 8-годишен. Още тогава я посочва на майка си и казва "Искам нея!". Срещат се случайно в джаз бар, когато и двамата са с расти. Тя е на 38, той - на 26.