Проявата на лош вкус също е вкус - си казваме, защото се опитваме да намерим позитивното във всяка ситуация. И въпреки това - някои визии, с които се появиха известните на червения килим на Годишните награди "Оскар" меко казано ни... изненадаха. 

Снимка: Getty Images

Хайди Клум се появи с рокля с животински принт. Но всичко, от кройката до дългия шлейф, прекалено много напомняше за истинско животно, увило се около тялото на актрисата. Спомняте ли си провокативната рокля лебед на Бьорк, скоято тя се появи на Оскарите през 2015 г.? Явно двете ходят "на лов" на едно и също място. 

Роклята на Кристен Уиг беше една от най-коменираните в нощта на Оскарите. "Прилича на парче гореща лазаня" - това беше най-честото сравнение от феновете в Twitter. Сравниха я още с Болеро на Равел, лобстър и... четка за тоалетна. 

Роклята е на Valentino Haute Couture с огромни ръбове от всяка страна. Като аксесоар актрисата изпозлваше черни ръкавици. Ако роклята й е била още един начин комедийната актриса да ни разсмее - определено успя! 

Снимка: Getty Images

Блек Чайна провокира доста въпроси защо изобщо е на церемонията. В Tweeter се появиха множество забавни постове по темата, в които хората задаваха въпроси каква е причината тя да присъства на раздаването на "Оскарите". “Да не би да има тайна категория за риалити звезда, за която аз не знам?!" и "Явно е по-лесно да получиш покана за оскар, отколкото за следобедна зкауска" - бяха само част от саркастичните коментари. 

Чайна носеше рокля от черно кадифе с дълги ръкави, много дълбоко деколте и дълга цепка. Роклята беше украсена с наситено сини искрящи камъни и ресни на всяко рамо. 

Снимка: Getty Images

Чайна, която има дъщеря Дрийм с Роб Кардашиян, публикува няколко селфита, в които показа как се подготвя за голямата нощ. В Инстаграма си написа, че тя сама е избрала стайлинга си. Вярваме й!

Дългата зелена рокля на Сигърни Уивър й седеше някак... тъжно. Напомни ни завеса от стар апартамент в центъра на София, който се дава под наем - личи си класата, но сякаш е полепнал прах. Всъщност роклята е на Dior и е с драпирано деколте и плисирана пола. Около талията й пък беше закрепен сплетен шнур. 

Снимка: Getty Images

 

  • 10-годишната актриса Джулия Бътърс, която си носеше сандвич, защото храната на „Оскар“-ите невинаги е по вкуса й
  • Хоакин Финикс: Чувстваме се в правото си да осеменяваме изкуствено крава и да вземем бебето й
  • Защо Джейн Фонда и Елизабет Банкс отказаха да си купят нова рокля за „Оскар“-ите
  • Супер класа - 16 зашеметяващи рокли от церемонията с "Оскарите" (ВИДЕО+СНИМКИ)
  • Брад Пит спечели първия си актьорски "Оскар"
  • Южна Корея успя да създаде филма на годината, кога България ще се добере поне до номинация
  • „Паразит“ с четири награди „Оскар“, сред които историческата за „Най-добър филм“
  • Запознайте се с актрисите, които са номинирани за „Оскар“ за главна роля
  • Никога не е късно – най-старите актьори, които получиха „Оскар“ и които имат шанс тази година
  • Запознайте се с актрисите, които се състезават за „Оскар“ за поддържаща роля