10-годишната Джулия Бътърс, която участва във филма на Тарантино „Имало едно време... в Холивуд“ (сцената на снимачната площадка с угрижения Леонардо ди Каприо), се появи на „Оскар“-ите с розова рокля на Christian Siriano. Тя обаче направи най-голямо впечатление със сандвича с пуешко, който бе сложила в чантичката си. 

„Нося си сандвич, защото не харесвам част от храната тук“ – обясни Джулия Бътърс на светските репортери край червения килим.

Джулия е толкова малка, че не е имала представа с колко големи звезди ще участва в „Имало едно време... в Холивуд“.

„Когато отидох с майка си за първите репетиции на маса, тя ми каза, че всеки един в стаята е извествен“ – сподели миналата година Джулия пред списание Vanity Fair.

„Гледах „Титаник“ с ди Каприо едва след като приключихме снимките на филма. За Брад Пит знаех само че е красив мъж“ – призна още малката актриса пред списанието.

Роман Грифин Дейвис (вляво) и Арчи Йейтс
Снимка: Getty Images

Другите две деца на червения килим също очароваха със своята непринуденост. 12-годишният Роман Грифин Дейвис и 10-годишният Арчи Йейтс от мрачната комедия със Скарлет Йохансон "Джоджо Заека" (Jojo Rabbit) развеселиха всички, докато позираха пред фотографите.

Снимка: Getty Images

Роденият в Лондон Роман Грифин Дейвис, който на 5 март ще навърши 13, изпълнява главната роля в комедията "Джоджо Заека". Там той е член на организацията „Хитлерова младеж“ и получава прякора си по време на тренировъчен лагер, защото не се справя с поставената му задача да удуши зайче.