Зоуи Кравиц провокира феновете и модните критици, появявайки се на Мет Гала с екстравагантен тоалет, който не скриваше много от тялото й. "Да се чувстваш неудобно от тялото си е промиване на мозъците!" - отговори младата актриса на критиките относно роклята си.

Снимка: Getty Images

Тя носеше прилепнала по тялото рокля на белгийския дизайнер Антъни Вакарело. Зоуи се гордее с тялото си и определено може да си позволи да се появи „практически гола“. Точно този израз използваха за тоалета й модните критици. 

„Не разбирам защо звездите се появяват практически голи“, коментираха те, като в частност споменаха името на Зауи Кравиц. „Тя е прекрасна. Защо има нужда да носи такава рокля?“

Бляскавата сива рокля на Зоуи събра погледите на всички в музея на изкуствата „Метрополитън“. Единственото, което Кравиц добави към тоалета си, бяха само сребристи прашки. Звездата получи много похвали за смелото си представяне на червения килим, но и много укори. 

Снимка: Getty Images

На тях тя отговори така: "Да се чувстваш неудобно в човешкото си тяло е промиване на мозъци. Това е просто тяло. Всички го имаме.“

Заради пандемията тазгодишните организатори на Мет Гала поставиха условие всички присъстващи да са с ваксина. Гостите бяха помолени да носят маски на закрито, които сваляха, когато ядат или пият. 

Зоуи Кравиц се появи сама на червения килим, но по-късно вечерта се присъедини към компанията на Чанинг Теймън, който носеше класически черен смокинг на Версаче, лачени обувки и бяла кърпичка в джоба.

Скоро двамата бяха забелязани заедно в Ню Йорк. 41-годишният Теймън и Кравиц се разхождаха, караха колело и пиха кафе в града, където бяха на снимки. 

Актьорите не са коментирали евентуална връзка, но може би между тях има нещо повече от приятелство.