Мили Боби Браун сподели своя черно-бяла снимка в Инстаграм, на която се вижда, че носи диамантен пръстен. Актрисата и синът на популярния музикант Джон Бон ДжоувиДжейк Бонджови, изглежда са сгодени.

На снимката 19-годишната звезда носи диамантен пръстен на лявата си ръка, докато Бонджови я прегръща на плажа. „Обичам те вече три лета, скъпи, искам ги всичките“, пише като заглавие на публикацията си Браун.

Бонджови също сподели снимка в социалните мрежи, щракната от друг ъгъл по време на прегръдката на двойката на плажа. На втория кадър се вижда как младите се гледат влюбено на лодка. „Завинаги“, пише Джейк.

„Поздравления!“, написа в коментарите дъщерята на Гордън Рамзи – Холи.   

Браун и Бонджови за първи път предизвикаха слухове, че са заедно, през юни 2021 г., когато споделиха общо селфи с надписа „bff".

Двойката официално обяви връзката си в Инстаграм през ноември същата година. Браун публикува снимка, на която се целува с Бонджови, докато се вози на Лондонското око (така казват на Виенското колело в британската столица) на 1 ноември 2021 г.

През 2022 г. тя сподели поредица от снимки, на които виждаме как двойката се целува във фотобудка, прегръща се в кола и се наслаждава на снежно приключение заедно на Нова година. Тя включи и забавни снимки с приятелите и животните си.

През февруари 2023 г. Бонджови отпразнува 19-ия рожден ден на Браун, като сподели сладка снимка в  Инстаграм заедно с няколко споделени момента.

„Още една година около слънцето заедно, щастливи 19 г. на момичето на моите мечти", написа Джейк. Първата му снимка показваше как двойката се наслаждава на дрямка на слънце заедно, а следващите кадри в поста на 20-годишния младеж включваха моменти, в които той и приятелката му се забавляват заедно в басейн.