Джон Бон Джоуви и принц Хари застанаха заедно зад микрофона, обединени от обща кауза. Двамата се срещнаха пред прочутото „Аби Роуд Студио“, където "Бийтълс" са записали най-големите си хитове. Сега американският музикант прави нов запис на песента си Unbroken (Несломен) заедно с хора на военните ветерани Invictus Games Choir.

В официалния инстаграм профил на принц Хари и Меган Маркъл беше публикувано видео от записите на парчето, като израз на подкрепа към инициативата. На клипа се вижда как Хари и Джон Бон Джоуви разговарят и влизат в залата, където тече записът с ветераните. Принцът, чиито кралски задължения приключват в края на март, се здрависва и прегръща някои от тях сърдечно и ги поздравява.

Invictus Games е името на каузата, която принц Хари стартира през 2014 г., за да насочи вниманието към ветераните от войната и да окаже позитивно влияние върху живота им чрез спорта. Бон Джови от своя страна е тясно свързан с живота на военните, тъй като и двамата му родители са служили в американските морски сили, припомня Би Би Си.

Сингълът, който записват в „Аби Роуд Студио“, е с благотворителна цел и ще бъде готов през март. Приходите от продажбата му ще отидат за фондацията, която подкрепя спортните игри за ветерани.

Снимка: Getty Images