Задава се нова сватба в рода Кардашиян. Музикантът Травис Баркър предложи брак на Кортни, по-голямата сестра на Ким Кардашиян. 45-годишният барабанист от Blink-182 демонстрира любовта си към, Кортни, като ѝ направи предложението в сърце на плажа, създадено от стотици рози.

Гостите на крайбрежния хотел в Калифорния, където се случи предложението, станаха свидетели на романтичното събитие и споделиха снимки в социалните мрежи.

Кортни Кардашиян и Травис Баркър съобщиха, че са заедно, в началото на тази година, след като прекараха заедно празника на Свети Валентин. Тогава те споделиха снимки на горяща камина като стори в Инстаграм. Баркър също така показа снимка на предполагаем подарък за Кортни - диамантена гривна, а тя от своя страна написа кратко стихотворение с намигване към музиканта: "Розите са червени, виолетките сини, чеснов хляб и Blink-182".

Двамата живеят в един квартал, а децата им са много добри приятели, което е голям плюс за връзката им. Баркър е баща на две деца – на 15 и на 17 години, от модела Шана Моуклър, за която беше женен до 2008 г. Кортни пък има три деца от бившия си приятел Скот Дисик – на 11, 8 и 6 години.