Българският тенисист Васил Младенов, който има 3 национални титли, е един от участниците във втория сезон на предаването „Холостячка“ („Момата“) – украинската версия на „The Bachelorette“. В риалитито 16 мъже ще се борят, за да спечелят сърцето на една необвързана дама.

Снимка: @instagram.com/vaskomladenov

В този сезон в ролята на момата е украинската певица Злата Огневич. 35-годишната изпълнителка представи родината си на песенния конкурс „Евровизия“ през 2013-а, занимава се и с политика.

Васко беше представен в първия епизод от втория сезон на риалитито, което стартира на 17 септември. Във видеовизитката сънародникът ни сподели: „Тенисът ми даде много в този живот… Но и твърде много ми взе“.

При запознанството си със Злата той носеше със себе си тенис ракета. След срещата им тя  коментира: „Бях поразена от факта, че при мен е дошъл мъж от България. Той много ми хареса. При това веднага. Обожавам това, че животът в него ври и кипи. И това се усеща“.

Решението си за участие в „Холостячка“ Васил Младенов коментира така: 

„Не дойдох, за да впечатля Злата с подаръци и пари. Дойдох да покажа друго. Дойдох, за да бъда себе си и да покажа какво имам отвътре. Несъвършен, но истински“.

Българският спортист и певец сподели вълнението си от началото на шоуто, като публикува снимки в профила си в Instagram с думите: „Най-накрая срещнах Злата. Толкова много емоции! Първото парти беше невероятно! На церемонията с розите сърцето ми щеше да изскочи от гърдите, но получих бутониера от Злата. Това значи, че нашата история с нея тепърва започва!“.

В предаването церемонията с розите е от изключителна важност – момата дарява мъжете, които са я впечатлили, с бутониера, представляваща роза. Участниците, които не чуят името си по време на тази церемония, напускат шоуто. Това означава, че Васко продължава в битката за сърцето на Злата Огневич.

Васил Младенов започва да тренира тенис, когато е едва на 5 години. Баща му Васил е българин, а майка му Елена е рускиня. Родният спортист се изявява и на музикалната сцена, като досега има издадени 3 студийни албума и подготвя четвърти. Пее предимно на руски, но има песни и на български и английски, свири на пиано и китара.

Професионалният му път на тенисист е белязан и от 17 титли на двойки. Партнирал си е със сръбския си колега Новак Джокович.

Романтичното риалити предаване „Ергенът“ се очаква съвсем скоро и в ефира на bTV с водещ Наум Шопов. 31-годишният модел Виктор Стоянов е мъжът, за чието сърце ще се съревновават дамите. Шоу форматът се излъчва в 31 държави по света.