Дженифър Лопес се появи в сватбена рокля на Американските музикални награди за 2021 г., която много прилича на булчинската рокля на лейди Кити, племенница на принцеса Даяна. 

Като промоция за предстоящия си филм "Омъжи се за мен", певицата направи впечатляваща промяна в облеклото си, докато изпълняваше песента On My Way. Тя свали черния си блейзър, за да разкрие красивата си рокля, създадена от Dolce & Gabbana.

Снимка: Getty Images

Роклята е с бюстие, шифонена пола в стил "принцеса" и воал. По време на изпълнението си тя го свали и го хвърли в публиката, разказват от сайта Page Six.

Съвсем скоро лейди Кити Спенсър, племенница на Даяна бе облечена с впечатляваща рокля на Dolce & Gabbana за сватбата си с Майкъл Луис. Тя е била вдъхновена от викторианската епоха, с бяла дантела.

Корсетът и обемната пола са като тази на Дженифър Лопес. Разликата е, че при лейди Кити има дълги ръкави и повече дължина в полата.

Джей Ло носеше своята булчинската рокля с диамантена огърлица и големи обеци.  

Във филма тя се омъжва за Оуен Уилсън. В реалния живот актрисата и певица е била сгодена пет пъти - за Оджани Ноа, Крис Джъд, Бен Афлек, Марк Антъни - с когото има близнаци Еме и Макс - и Алекс Родригес. Въпреки че е била омъжена три пъти, в момента Джей Ло има връзка с Бен Афлек и не изключва в бъдеще отново да се разходи до олтара.

Очаква се филмът "Омъжи се за мен" да излезе на екран през февруари 2022 г.