Дженифър Лопес остави всички смаяни след последната проява на стил от страна на певицата и актриса, докато премина по червения килим във Венеция за премиерата на новия филм на любимия си Бен Афлек.

Снимка: Getty Images

Хваната за ръка с Афлек, звездата от филма "Да свалиш Уолстрийт" (Hustlers) изглеждаше великолепно в рокля ливанския дизайнер Джорд Хобейка, демонстрирайки невероятна фигура. Елегантната дреха е съчетана с колие Сваровски. Впечатляващите обеци и гривната пък са "Картие".

Всъщност с преминаването си по червения килим на 78-ото издание на международния кинофестивал във Венеция в петък Дженифър Лопес и Бен Афлек публично дебютираха като двойка.

В новия филм на актьора "Последният дуел" (The Last Duel) той играе заедно с Мат Деймън.

Снимка: Getty Images

Дженифър Лопес отново демонстрира стил в събота, когато двамата с Афлек се отправиха към летището, хванати за ръце.

Звездата изглеждаше великолепно в копринена рокля "Кристиан Диор" с принт на точки, елегантна яка и черни копчета. Джей Ло носеше още черни токчета и черни слънчеви очила, докато двамата си проправяха път сред феновете.

Облечен в тъмна риза и панталони, Афлек бързо предпази Лопес от развълнуван фен, който се втурна към певицата, за да си направи селфи с нея, без първоначално да е поискал разрешение.

"Уоу, уоу, уоу!", може да бъде чут да казва Афлек във видеоклип от случката. Служители по сигурността също бързо се намесват и двете звезди продължават необезпокоявано пътя си към летището.