Мария Бакалова и Дженифър Лопес се прегърнаха на модното събитие на "Долче и Габана" във Венеция. И двете грации бяха облечени в зашеметяващи тоалети на модната марка. 

На "Alta Moda" Джей Ло носеше атлазен панталон с флорални мотиви, който комбинира с дълга пелерина и богато украсена диадема. 

За маникюра й се погрижи любимият й стилист Том Бачик. Пищният тоалет не изискваше нокти в интензивен цвят, затова освен на дължина и леко заостряне в края, той заложи само на блясък в телесен цвят.

Диадема постави в косата си за няколко от тоалетите си и българската актриса Мария Бакалова. На снимката с латинодивата тя е с дълга рокля с пищна бродерия. 

Звездата от "Борат 2" се появи и с величествена рокля с гол гръб и дълъг шлейф с орнаменти в кралско златно бяха особено впечатляващи.

Към друг тоалет с богата тюлена пола пък Мария добави обувки и малка чанта, отрупана с цветя, които бяха изящни като бижута. 

Бляскавото събитие на модните гиганти се проведе, въпреки силния вятър и изненадващия дъжд във Венеция. Последвалото парти пък накара много от селебрититата да забравят възраст и социална дистанция и да се отдадат на забавлението.

Хелън Мирън пусна интригуваща снимка в официалния си профил в Инстаграм, на която се вижда как тя и Вин Дизел танцуват под дъжда, който се изсипа в самия край на ревюто. Мария Бакалова пък я улови да танцува и с американска хип-хоп певица Меган Дъ Стелиън

 

Снимка: instagram.com/mariabakalovaofficial/