Ревюто на дизайнерите Долче и Габана във Венеция предизвика истински фурор през уикенда и в социалните мрежи ври и кипи от снимки и коментари. Впечатляващите дрехи и дизайни и не по-малко впечатляващите срещи на различни звезди са сред най-обсъжаданите теми тези дни.

Така например руската естрадна звезда Филип Киркоров се похвали със снимка с Дженифър Лопес, като дори обещава продължение: "Здравей, прекрасна Джей Ло. Ние сме 100% убийствени. Очаквайте продължение..."

Самата Джей Ло предпочете да сподели кадри с дизайнерите след бляскавото шоу.

Междувременно актрисата Хелън Мирън пусна интригуваща снимка в официалния си профил в Инстаграм, на която се вижда как тя и Вин Дизел танцуват под дъжда, който се изсипал в самия край на ревюто.

За самото модно изживяване Мирън споделя: "Имах странен и прекрасен сън снощи. Сънувах, че съм на площад "Сан Марко" във Венеция, облечена като член на фамилията Контарини*, а преди мен преминаха много богини, облечени в божествено красиви рокли, всико това, покрито със светлини, които щом изчезнаха, започна да вали и всичко това започна да се случва".

*знатна фамилия от Република Венеция, виден патрициански род

Още от ревюто: