Сара Джесика Паркър разкри, че е осиновила котето, участващо в „Просто ей така“. Пухкавият приятел на Кари Брадшоу от хитовата поредица, който във филма получи името Shoe (от англ. – обувка), е новият домашен любимец на Паркър в реалния живот.

"Името му извън камерата е Лотус", написа 58-годишната Паркър под публикацията си в Инстаграм.


"Осиновен официално от семейство Паркър/Бродерик през април 2023 г. Той се присъединява към Реми и Смила, които осиновихме през май 2022 г. Ако ви изглежда познат, то е, защото е", добави актрисата за новия си домашен любимец, който дойде на снимачната площадка на "И просто ей така“ от Connecticut Humane Society – известна организация за защита на животните в Щатите.


Приютът от своя страна сподели допълнителни подробности за Лотус във Facebook:

"Някои домашни любимци получават наистина вълнуващи приемни домове, докато са тук, в Хуманното общество на Кънектикът. Малкият Лотос трябва да бъде на снимачната площадка на "Просто ей така" с @SarahJessicaParker в Манхатън! Видяхте ли очарователния му дебют? И #spoileralert, Лотос толкова много хареса светлината на прожекторите, че реши да остане в шоуто!" - пишат от Connecticut Humane Society за новия дом на котето.

Във втори сезон на сериала, който е продължение на култовата поредица „Сексът и градът“, емблематичната героиня на Паркър, Кери Брадшоу, осиновява Shoe, след като Че Диас (в ролята Сара Рамирес) довежда котето в апартамента ѝ.В Инстаграм 58-годишната актриса официално представи новия си домашен любимец с поредица от кадри, показващи колко комфортно се чувства той в новия си дом.


Няколко дни по-рано сценаристът Еван Рос Кац пък публикува снимки от „Просто ей така“, които показват как косматият приятел Shoe и Кари се сприятеляват.


„Любимият ми герой от втори сезон на „И просто ей така“: Shoe Брадшоу!“, пише в публикацията си Еван Рос Кац.Малко преди финала на сезон 2, чиято премиера беше на 24 август, беше потвърдено официално, че ще има и следващ сезон.

Вижте във видеото интересни факти за мъркащите домашни любимци: