Тя очарова треньорите в "Гласът на България" с гласа си, а на Любо и Галена дори се наложи да бършат сълзите си. Хриси Пачалова се яви на кастингите на тъмно с песента "Не искам" и продължава в отбора на Любо. 

Първата авторска песен на незрящата певица от Враца се появява в 2 ч. през нощта. 

"Не можех да спя, може би заради многото кафета" - споделя Хриси в студиото на "Тази сутрин". Тя пише текстове за песни, композира музика и в момента е студентка в Музикалната академия със специалност "Поп и джаз пеене". 

"Откакто имам Рейвън обаче, спя спокойно" - допълва изпълнителката. 

Рейвън е нейното куче водач. И макар да е с мъжко име, всъщност е момиче. Рейвън е първото куче водач, дипломирано от стажант инструктора Елица Маврова за организация "Отвори очи".

Първият път, когато животното вижда Хриси да прави упражнения за диафрагмата и да се разпява, застава пред нея и започва да я имитира. 

"Тя реши, че искам от нея да направи същото. Започна да пръхти" - разказва с усмивка младата певица.

Хриси не вижда, но от 3-годишна възраст се занимава с музика. За нея това е вяра, чувство и живот.

Рейвън й помага във всекидневното придвижване и ориентиране в София. Двете се пазят взаимно и много се обичат. 

"Тя е моите очи на четири лапи - най-прекрасното куче, което съм срещала. Необходима е много дисциплина, внимание и желание." 

Незрящата участничката изпълни песента "Не искам" на Нели Петкова.

"Развълнува ме, разплака ме и ме остави без думи. Имаш голям талант, не спирай да твориш!" - е написала певицата на Фейсбук страницата си по повод изпълнението на Хриси.

"Тази песен стана част от света ми" - споделя участничката за избора си.

Тя самата също пише текстове и композира мелодии. Песента й "Изпепели ме" е продуцирана и със заснет видеоклип от средата на 2020 г.