34-годишният баскетболист Радослав Колев напусна доброволно "Фермата" 8. През последните дни той се завъртя в спирала от нарушения, лъжи, скандали, разкаяния, буйства и заплахи.

Снимка: bTV Media Group

Наложи се продукцията да постави допълнителна охрана пред портата на стопанството, а фермерите започнаха да обсъждат дали не могат чрез гласуване да отстранят човека, който затрудни живота им във Фермата.

Снимка: bTV Media Group

В 13-тата седмица на риалитито водещият Андрей обяви, че досега Радо е нарушил много пъти договора.

Снимка: bTV Media Group

„Имаме право да го дисквалифицираме служебно, но няма да го направим, защото Радо в момента е дуелист. Ако всички единодушно решите, че той трябва да напусне, ще приемем това решение. Само Яни не може да гласува, защото той е на дуел срещу Радо“ – обърна се Андрей към фермерите.

Снимка: bTV Media Group

След емоционално обсъждане всички участници се съгласиха, че Радо трябва да си тръгне. До гласуване не се стигна, защото Радо реши сам да напусне.

Снимка: bTV Media Group

„Не искам да ощетявам хората с други наказания. Поемам цялата вина и напускам доброволно предаването“ – обяви баскетболистът и даде на Яни осветена икона на Дева Мария, която да бъде поставена в параклиса.

Снимка: bTV Media Group

„Тези фрази не ги чух преди това. Звучат популистки, реално той не ги мисли тези неща“ – коментира Чавдар, който бе участник и в предишния сезон на „Фермата“.

Снимка: bTV Media Group

„Какво каза Радо на тръгване? Аз ви обичам, вие сте мое семейство. Жени, пазете се от такова „Обичам те!“ вкъщи. Точно по начина, по който го изигра Радо, вие можете да дадете още един шанс на човека до вас и после още един. И в един момент да нямате възможност да дадете. Не вярвам на нито една негова дума“ – заяви Камелия.

Снимка: bTV Media Group

Преди няколко дни тя бе много разстроена, защото Радо бе ровил в куфара й, в търсене на нещо сладко за ядене.

Снимка: bTV Media Group

„В част от речта си Радо преигра малко. Каза неща, които не мисли“ – коментира хандбалистът Калин, който положи много усилия през последните месеци, за да вразуми Радо.

Останалите снимки можете да видите в галерията най-горе.