Лорина Камбурова губи майка си, когато е едва на 13 години и е отгледана е от баба си.

„Това е част от живота, на хората се случват и много по-страшни неща. Трябва да продължиш напред. Днес за това ме мотивират баба ми, сестра ми, приятелите“ – споделя Лорина през май 2017 г. в предаването „Търси се“.

„Това, което не знаете и може би е време да го кажа, че миналата година баща ми си отиде... Помня майка си като един много трудоспособен човек, много талантлив и самостоятелен. Когато загубиш рано родител, не знаеш много за него, не знаеш какво имаш в себе си от него. Приличам и на двамата. Единственото, на което се надявам да не приличам на тях, е краят им. Защото тази страст към живота, към всичко, което правят, ги погуби. Искам да направя нещо отвъд това, което те са направили, да има смисъл тяхната жертва. Смея да твърдя, че днес младото поколение сме много по-зрели, много по-силни и осъзнати“ – споделя Лорина в същото предаване.

Снимка: bTV Media Group

Тя признава, че вкусът на първите й години в София е бил горчив.

„София е враждебен град за човек от провинцията. Особено, докато намериш хора, на които можеш да разчиташ. Живеех в Студентски град, блок 29, с едно момиче, с което се запознахме по пътя Варна-София. Живяхме заедно четири години, делихме всичко, гледали сме се, когато сме били болни. Събирахме стотинки за хляб, наистина е било мизерно. Не се гордея с това, но е част от израстването на един човек“ – признава младата актриса пред водещите Нели Хаджийска и Меги Димчева.

Снимка: bTV Media Group

„Ранните загуби на родители не се преодоляват, това е белег за цял живот. Ти решаваш дали да го човъркаш и да слагаш сол в раната или да го използваш и това да те прави силен. Тези загуби ме карат да нямам пречки по пътя си“ – споделя Лорина през май 2017 г.

Този епизод на „Търси се“ ще бъде излъчен отново по bTV на 30 май от 11:00 ч.