Теди Кацарова празнува рожден ден на 29 март. А с това стартират и още куп събития, които завинаги ще бележат 2023 година в живота й. Дъщерята на певицата Силвия Кацарова и музиканта Милчо Кацаров ще отбележи 30 години на сцената, довършва нов албум, а на Цветница пуска нов видеоклип. За Ladyzone Теди Кацарова споделя спомени за детските си рождени дни, както и за празника, който винаги ще помни. 

Снимка: Теди Кацарова, личен архив

Теди, какво отношение имаш към рождените си дни, какви подаръци те радват?

Винаги съм обичала рождените си дни. Толкова много приятели винаги се сещат за мен! Получавам цветя, подаръци, което е мило и приятно, но почти никога това не е основното за празника ми. Радост ми носят сбирките с приятели, хубавата храна и смехът, и най-вече онова топло чувство от това, че си обичан!

Как ще празнуваш настоящия си рожден ден?

За този рожден ден оставих изненадите да ги направи моя приятел Ян. Знам, че ще е вълнуващо (смее се)! Признавам, че за първи път аз не планирам къде и как ще празнувам рождения си ден и това ме радва много. 

Междувременно е ясна и изненадата. Приятелят на Теди Кацарова я изненадва с пътуване в чужбина!

Навършваш 45 години, а си оставаш едно момиче – вероятно носиш гена на майка си Силвия Кацарова...

Ох, дори не ми се мисли кога минаха толкова години... Спортувам, живея здравословно и се опитвам да елиминирам стреса. Имахме трудни години заради Ковид, но се справихме и разбрах, че най-важното за мен и основен приоритет е семейството и здравето.

Овен си като зодиакален знак – любопитна ли си към звездната си карта?

Да, чета хороскопи, следя всичко. Моят приятел се смее много, но доста често хороскопът показва много точно коя дата е проблемна.

Снимка: Теди Кацарова, личен архив


Разкажи спомен от рожден ден, като си била дете или тийнейджър – тогава как празнуваше?

Още помня рождените си дни, като малка. Винаги беше слънчево и бяхме на двора. Идваха децата от квартала и играехме, а бабите тичаха след нас с филии с лютеница, но за тортата винаги бяхме чинно строени (смее се)!

А кой е най-щурият ти рожден ден, към който винаги се връщаш с усмивка?

Един от рожденните си дни прекарах в Мадрид с най-близките ми хора - Костадин Кръстев - Коко и Емил Дилчев (продуцент на предаването „COOLt”, б. а.). Уви, Емо вече не е сред нас... Завинаги ще запомня това пътуване, малките тапас ресторантчета и вкусната храна и всички онези прекрасни моменти, които имахме.

И като че ли сега, с този твой личен купон, слагаш началото на още празници, които предстои да отбележиш тази година, например 30 години на сцената - така ли е?

Определено тази година ще е паметна за мен... Подготвям концерт, който ще е през месец май. Съвсем скоро ще издам повече подробности - къде и кога точно ще се състои. Само ще кажа, че заедно с мен на сцената ще има гости, дуети и прекрасни музиканти.

Останах с впечатление от контактите ни, защото все си заета със снимки, че се задава и нов твой видеоклип, а може би и албум?

Съвсем скоро завърших снимките на новия си видеоклип, който ще се появи за Цветница. Да, наистина работя и над албум, който също предстои да представя. Така че наред с многото си ангажименти, междувременно работя и по довършването му.

От толкова много творчески ангажименти, остава ли ти време и за личен живот?

Разбира се! В повечето случаи сме заедно с Ян и съм щастлива, че той е търпелив и винаги усмихнат! През януари имахме прекрасна ваканция в Тайланд и обиколихме много забележителности. Обичаме да откриваме нови места с него и обикновено наемаме скутер и обикаляме плажове и храмове.

Снимка: Теди Кацарова, личен архив


Щастлива ли си?

Личното щастие винаги се дължи на личната хармония. Стремежът ми е да живея в баланс с вътрешното си Аз, въпреки че е доста трудно понякога (усмихва се). Слънцето, спортът, близките, приятелите и музиката, разбира се, ме правят много щастлива. И нека ценим всеки един момент и да се радваме на близките си хора! 

Разгледайте още снимки в Галерията.