Водещите на "Аз обичам България" Алекс Сърчаджиева, Сашо Кадиев и Камен Алипиев гостуваха в „Преди обед“, за да разкажат къде са били по Великден и да споделят емоциите около снимките на телевизионната игра.

Сашо Кадиев сподели интересни детайли за предстоящата му сватба и, без да иска, издаде една тайна.

„Сватбата ще е сред природата, далеч от града, ще има лозя… Ще има и църковен брак. Досега не съм се женил, това ще ми е първата сватба в живота и, надявам се, последна. Трябва да намеря диджей, бармани и още едно-две неща, а аз още нищо не съм направил“ – призна Сашо, който дълги години бе водещ на „Преди обед“.

Снимка: bTV Media Group

„Вече сме четири години заедно с Ивелина Чоева. Много се обичаме. Тя е по-традиционалист, докато аз никога не съм държал на брака, защото е малко лицемерно. Кълнеш се пред Господ и после, ако стане някоя щуротия, не е удобно“ – коментира 40-годишният Сашо Кадиев, който има 9-годишна дъщеря от връзката си с Таня Тончева.

„Ивчето ми каза „Не мога да ти родя дете без брак“, затова ще се оженим. Ще има ергенско парти. Тъй като аз имам само двама приятели реално, то ще е доста оскъдно. Ива ще има моминско парти с над 20 момичета. Тя не знае нищо и ще я водят четири дни някъде“ – издаде Сашо и чак когато Деси Стоянова му каза „Тихо!“, се усети какво е направил.

Снимка: bTV Media Group

„Забравих, че сме по телевизията. Мислех, че сме вкъщи“ – сподели лъчезарният тв водещ.

Снимка: bTV Media Group

Той добави, че сватбата ще е малка, с 60 и няколко човека, защото „не сме почитатели на непознати хора“.

Снимка: bTV Media Group

Кумове ще са една приятелка на Ива и негов приятел.

„Ще има крадене на булка и щяло да има много препятствия до булката, нещо като Сървайвър. На всяко препятствие трябва да се плаща и съм си приготвил една купчина с петолевки“ – пошегува се щастливият Кадиев.

Снимка: bTV Media Group

„Най-накрая някой да те вкара в правия път“ – коментира с усмивка Алекс Сърчаджиева.

Снимка: bTV Media Group

„Аз мога да бъда диджей на сватбата, но няма да пускам „Бяла роза“ – предложи Камен Алипиев.

Снимка: instagram.com/al.kadiev/

Вижте целия разговор във видеото горе.