Утвърденият журналист и обичано лице от екрана Александра Кръстева-Стоянова се завръща в редакцията на bTV. Тя се присъединява към своите колеги в седмичния уикенд блок „Тази събота и неделя“ след период на майчинство.

Александра Кръстева-Стоянова се включва като продуцент и автор на рубрика в политематичното предаване, което се излъчва всяка събота и неделя от 07.30 до 11.00 часа в ефира на bTV.

Снимка: Андрей Рашев

„Щастливи сме да посрещнем Александра отново в „Тази събота и неделя“. Пожелаваме ѝ успех, тя винаги съумява да стига до сърцата на зрителите. Нейният оригинален почерк да представя увлекателно важни социални, здравни и лайфстайл теми, ще донесе добавена стойност към качественото съдържание и структура на предаването. Александра допълва нашия екип от изявени професионалисти, сред които са утвърдени имена на автори на рубрики, продуценти, водещи и репортери“, споделя Искра Владимирова, главен редактор „Актуални предавания“ в bTV.

Припомняме, че Алекс Кръстева роди своето първо дете през ноември 2021 г.

„В Деня на християнското семейство и на поредните избори, се роди Виктор Стоянов. Направи го с помощта на д-р Анна Богданова от болница “Токуда”, на която сърдечно благодарим!“ – написа тогава Алекс.

Тя се омъжи за своя любим Владислав Стоянов през август 2020 г. в храм "Успение Богородично" Царево.

"Бях по работа в района през 2018 г., Влади беше с мен и се запознахме с отец Стоян. Вечеряхме заедно, говорихме си и той накрая каза – някой ден вие ще се ожените при мен. В известен смисъл ни нарече и така и стана. Църквата е изключително красива, на над 300 години е, на малък полуостров в морето, заобиколена от вода... А ние и двамата обичаме морето", споделя чаровната Алекс.